2789
عنوان

دوست نامردد

223 بازدید | 10 پست

سلام خانما من تو دوران راهنمایی یه دوستی داشتم که ۳ سال باهم بودیم

سال آخر راهنمایی که بودیم شمارش رو عوض کرد و گمش کردم دیگه ازش خبری نداشتم تا امسال که دانشجو شدیم

موقع ثبت نام دیدمش میخواستم برم باهاش سلام علیک کنم

ولی اون تا من رو دید سرش و برگردوند منم خیلی تعجب کردم از این برخوردش

بعد چند وقت که از شروع کلاس هامون میگذشت فهمیدم که این خانم با یکی از رفیق های من که تو همین دانشگاه من هست ولی رشته هامون فرق میکنه همکلاسی شده

یبار دوستم بهم زنگ زد گفت که فلانی رو یادته موقع ثبت نام دیدیمش گفتی ۳ سال باهاش دوست بودی گفتم آره چطور مگه گفتش باهم همکلاسی شدیم و صحبت کردیم باهم خیلی دختر خوب و ساده ای بنظر میاد و....

بعد گفت که میخوای درباره تو باهاش صحبت کنم ؟ منم چون کنجکاو بودم بدونم چرا ۳ سال پیش شماره جدیدش و بهم نداد و باهام قطع ارتباط کرد گفتم باشه

بازم بعد یکی دو روز دوستم باهام تماس گرفت و گفت من درباره ات ازش پرسیدم که میشناسیش یا نه اونم خیلی تعجب کرد و گفت جدی میگی و ...

بعد این خانم درباره من به دوستم گفت که فلانی آدم دو رویی هست

تو هم اگه بدونی با من چیکار کرده باهاش کات میکنی

کلاس هفتم که بودیم برای اینکه من و پیش مدیر خراب کنه رفته گفته که من بهش فیلم و کتابای ناجور معرفی کردم

آبروی من و تو مدرسه برد

من واقعا از این تهمتی که زد خیلی تعجب کردم

فهمیدم چقدر هنوز بچگانه فکر میکنه

بدون اینکه بدونه کار کیه پیش خودش گفته که حتما کار اینه

اون موقع حتی ازم نپرسید که آیا کار تو بوده یا نه

مدیریمون هم حتی وقتی زنگ زد به مادرش نمیدونست که کی بهش گفته بود

از مادرش پرسید دخترتون با کیا تو کلاسشون در ارتباطه

مادرش اسم من و گفت مدیرمون هم گفت حتما خانم فلانی بوده زنگ زده

همه اینا رو دوستم برام تعریف کرد

من اصلا یادم نمیاد این خانم بهم فیلم و کتاب خاصی معرفی کرده باشه

چه برسه به اینکه بخوام همچین تهمتی بهش بزنم

مدیریمون که انقدر بد اخلاق بود هیچکس جرئت نمیکرد بهش زنگ بزنه یا پیام بده

حالا دوستم بهم گفت میخوای واسطه بشم باهم آشتی کنید گفتم نه من نیازی با رفاقت با همچین آدمی ندارم که راحت تهمت میزنه....

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سوءتفاهم می دونی چیه ًً؟... سوءتفاهم....

کسی ک اینقدر بی فرهنگه بدون اینکه بپرسه حس ناکافی بودن به کسی میده، و پشت سرش میگه اون شخص دوروئه و تهمت میزنه، با یه کلمه سوتفاهم نمیشه کار زشتش و توجیه کرد.

فروردین ماهی ام😇💞 آرتین پسرم تموم دنیامه🧒 عضو تاپیک ماه پیشونی 💞 قد ۱۶۶ 💞 وزن فعلی ۶۰ 💞 وزن هدف ۶۵

هیچ اتفاقی اتفاقی نیست وقتی خدا نمیخاد بهت بد برسه هر چی که به ضررت باشه ازت جدا میکنه،همون بهتر خود ...

دقیقا با مادرم هم که درباره اش صحبت کردم همین جمله رو بهم گفت خداروشکر اصلا تو دانشگاهمون دوستای خیلی بهتری دارم

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

کسی ک اینقدر بی فرهنگه بدون اینکه بپرسه حس ناکافی بودن به کسی میده، و پشت سرش میگه اون شخص دوروئه و ...

دقیقا اون زمان که باهم دوست بودیم ازم شغل بابام و پرسیده بود منم گفته بودم گفت من شنیدم همکارای بابات دزد هستن و کلاه برداری میکنن😐😐😐

دقیقا با مادرم هم که درباره اش صحبت کردم همین جمله رو بهم گفت خداروشکر اصلا تو دانشگاهمون دوستای خیل ...

خدا واست جا باز کرد آدمای بهتری بیان،این رابطه سودی واست نداشت شکر کن

به امید روزی آرزوها خاطره شن🥀🥀🥀
دقیقا اون زمان که باهم دوست بودیم ازم شغل بابام و پرسیده بود منم گفته بودم گفت من شنیدم همکارای بابا ...

🗿 خداروشکر گذشت زمان حلش کرد مشکلتو. همون بهتر ک از زندگیت رفت.

فروردین ماهی ام😇💞 آرتین پسرم تموم دنیامه🧒 عضو تاپیک ماه پیشونی 💞 قد ۱۶۶ 💞 وزن فعلی ۶۰ 💞 وزن هدف ۶۵

مثل من که دوره اول دبیرستان بودم دوستم تهمت دزدی بهم زد گفت پولمو تو کیفم تو برداشتی چون من جفتش نشسته بودم چقد اشک منو درآورد هیچ وقت نمیبخشمش حتی مدیر بهش گفت تا خودت با چشم ندیدی نمیتونی تهمت بزنی هنوز گاهی بهش فکر میکنم عصبی میشم

مثل من که دوره اول دبیرستان بودم دوستم تهمت دزدی بهم زد گفت پولمو تو کیفم تو برداشتی چون من جفتش نشس ...

باز خوبه مدیر شما ازتون طرفداری کرد

مدیر ما خیلی راحت گفت اگه با این در ارتباطی حتما کار خودش بوده😑😳

🗿 خداروشکر گذشت زمان حلش کرد مشکلتو. همون بهتر ک از زندگیت رفت.

دقیقا اگه ارتباطمون ادامه داشت معلوم نبود چند سال دیگه چه تهمتایی بهم بزنه