2777
2789
عنوان

خسته شدم از خونه تکونی 🤕☹️💔

583 بازدید | 21 پست

در طول هفته که نیستم یع امروز خونه بودم از صبح بشور و بساب دارم هم نظافته خونه و هم خونه تکونی با هم شده هنوز یکم دیگه مونده ولی کمرم درد گرفته 🤕

شما در چه حالید 

آقایون به ظاهر محترم درخواست دوستی قبول نمیکنم اعصاب سر و کله زدن با امثال شمارو ندارم 😐 حالا شما خودتونو خسته کنید کی ضرر می‌کنه من یا شما؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا قوت 

آفرین 🌹

من هم بعد یک هفته امروز خونه بودم 

کار مهمی نکردم بجز ناهار  آماده کردن و کارهای روتین 

منتظرم مدرسه ها تعطیل و تق و لق بشه، شروع کنم 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 

من دارم میمیرم از خستگی،تازه من مرتب تمیز میکنم و زیاد کثیف نبود خونم،اما خب بشدت خستم،بچه کوچیک دارم خودم تنها کارامو میکنم،این وسط خانواده شوهرمم اومدن و مشغول پذیرایی از اونام هستم😞

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

اگه هر روز یه زمانی رو اختصاص به کار خونه بدین و همیشه همه چیز تمیز کنین بزارین و هر هفته یه مرتب کاری کلی بکنین هیچوقت نیاز به خونه تکونی آخر سال نیست من خودم شاغلم اونم دو شیفت ولی همیشه کارام همینجوری انجام میدم

خدا قوت  آفرین 🌹 من هم بعد یک هفته امروز خونه بودم  کار مهمی نکردم بجز ناهار  آما ...

ممنون عزیزم ♥️

آقایون به ظاهر محترم درخواست دوستی قبول نمیکنم اعصاب سر و کله زدن با امثال شمارو ندارم 😐 حالا شما خودتونو خسته کنید کی ضرر می‌کنه من یا شما؟

من خونه تکونی ندارم چون باطن خونه م تمیزه 

نمیزارم کاری بمونه کل سال حواسم به تمیزی هست 

میمونه پاک کردن شیشه و اینا که اونم یک روز قبل عید انجام میدم 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

خدا نکنه  چرا😔

دیروز رفتم دکتر زنان معدینم کرد و آزمایش پاپ و دید گفت مشکوک. به سرطانی باید کولپوسکوپی کنی . حتی ب شوهرم نگفتم همش دارم گریه میکنم اصن نمیتونم برم دکتر میترسم خیلی میترسم

کاش میشد مرد بی آنکه مادر بفهمد....... 
اگه هر روز یه زمانی رو اختصاص به کار خونه بدین و همیشه همه چیز تمیز کنین بزارین و هر هفته یه مرتب کا ...

درسته

اما خونه ما هیچکس رعایت نمیکنه زیادی ریخت و پاش دارن هر کی هر چی بر میداره سر جاش نمیزاره 

در نهایت فقط یع نفرع که باید کارای داخل خونه رو انجام بده اونم منم 

خانواده های مرد سالار همینن دیگه 

دیروز رفتم دکتر زنان معدینم کرد و آزمایش پاپ و دید گفت مشکوک. به سرطانی باید کولپوسکوپی کنی . حتی ب ...

عزیزم انشالا چیزی نیست پیگیری کن،خدابزرگه،دخترعمو من سرطان داره،دارو میخوره گفتن درمان میشه

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید