2777
2789
عنوان

طلا

165 بازدید | 16 پست

بچه ها من یه وام کوچیک دارم 

نمیدونم چیکارش کنم

طلا هم که اینطوری روند صعودی گرفته بنظر تون برم طلا بگیرم؟

کسی میدونه تا چه قیمتی بالا میره؟ تا سه چهار ماه آینده ؟

یهو برم بگیرم نریزه؟ من بمونم و قسطای وام ؟🥺

طلا کاملا ریسکیه هیچکس دقیق نمیدونه، واما حدس من، ترامپ اگه تو انتخابات آبان ماه رای بیاره، دلار و طلا میره بالا

خداوندا رزق و روزی ما را از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکنند چشممان را بر روی حق ببندیم🥀

طلا کاملا ریسکیه هیچکس دقیق نمیدونه، واما حدس من، ترامپ اگه تو انتخابات آبان ماه رای بیاره، دلار و ط ...

یعنی میگی بعد انتخاب شدنش خیلی میره بالا؟

اگه اینطوریه مهر ماه بخرم خوبه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی میگی بعد انتخاب شدنش خیلی میره بالا؟ اگه اینطوریه مهر ماه بخرم خوبه؟

عزیزم من فقط حدس میزنم،ترامپ رای بیاره تحریما بیشتر دلار هم بالاتر میره، طلافروشا هم دقیق نمیدونن، منم پیش اومده وام بگیرم و طلا بخرم، حتی عصر میخوام برم در حد هفده هجده تومن طلا بخرم که همه ی پولامو خرج الکی نکنم ولی هیچوقت در مورد طلا نمیتونم دقیق صحبت کنم، گاهی وقتا دولت رکب میزنه

خداوندا رزق و روزی ما را از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکنند چشممان را بر روی حق ببندیم🥀

عزیزم من فقط حدس میزنم،ترامپ رای بیاره تحریما بیشتر دلار هم بالاتر میره، طلافروشا هم دقیق نمیدونن، م ...

خیلی ممنونم ❤️💋

اره یه بحث غیر قابل پیش بینیه

طلا کاملا ریسکیه هیچکس دقیق نمیدونه، واما حدس من، ترامپ اگه تو انتخابات آبان ماه رای بیاره، دلار و ط ...

فعلا تو اسفندیم . تا آبان ۸  ۹ ماه دیگس !! 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

سلام عزیزم.مبارررررکت باشه به خوشی استفاده کنی.به نظرم اگه میدونی که به این زودیا نمیخوای ازش استفاده کنی و لازمش نداری حتما طلا بخر.چون اگه هیییچ اتفاقی هم تو مملکت نیوفته,بازم مطمئن باش تا یک یا دو سال دیگه حتما حتما طلا گرون میشه.سال 99 طلا یک میلیون و بیست بود الان شده سه و خرده ای.اما اگه فکر میکنی پنج یا 6 ماه دیگه ممکنه لازمتون بشه به نظرم سپرده بزارش بانک شهر,هر 20 تومن 300 اینطورا سود میده.هروقتم خواستی میتونی بگیری پولتو.

فعلا تو اسفندیم . تا آبان ۸  ۹ ماه دیگس !!

مگه من گفتم فردا آبانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مگه من گفتم فردا آبانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خب تو تجارت و خرید و فروش فکر قیمت سال دیگه رو نمیکنن ! طلا هم ک کلا قیمتش معلوم نیس .. نمیشه برا یکسال دیگه نظر داد ! 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
خب تو تجارت و خرید و فروش فکر قیمت سال دیگه رو نمیکنن ! طلا هم ک کلا قیمتش معلوم نیس .. نمیشه برا یک ...

پیش بینی قیمت طلا رو خواست منم بر اساس حدسم گفتم، مثل اینکه کامنت منو مخصوصا جمله ی آخرو خوب نخوندی!!!!!