بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی میگی بعد انتخاب شدنش خیلی میره بالا؟ اگه اینطوریه مهر ماه بخرم خوبه؟
عزیزم من فقط حدس میزنم،ترامپ رای بیاره تحریما بیشتر دلار هم بالاتر میره، طلافروشا هم دقیق نمیدونن، منم پیش اومده وام بگیرم و طلا بخرم، حتی عصر میخوام برم در حد هفده هجده تومن طلا بخرم که همه ی پولامو خرج الکی نکنم ولی هیچوقت در مورد طلا نمیتونم دقیق صحبت کنم، گاهی وقتا دولت رکب میزنه
خداوندا رزق و روزی ما را از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکنند چشممان را بر روی حق ببندیم🥀
سلام عزیزم.مبارررررکت باشه به خوشی استفاده کنی.به نظرم اگه میدونی که به این زودیا نمیخوای ازش استفاده کنی و لازمش نداری حتما طلا بخر.چون اگه هیییچ اتفاقی هم تو مملکت نیوفته,بازم مطمئن باش تا یک یا دو سال دیگه حتما حتما طلا گرون میشه.سال 99 طلا یک میلیون و بیست بود الان شده سه و خرده ای.اما اگه فکر میکنی پنج یا 6 ماه دیگه ممکنه لازمتون بشه به نظرم سپرده بزارش بانک شهر,هر 20 تومن 300 اینطورا سود میده.هروقتم خواستی میتونی بگیری پولتو.