2777
2789
عنوان

خانمای با سیاست بیایین تو رو خدااا

149 بازدید | 16 پست

خانما ما خونه اجاره نشستیم چند وقته خونمون گذاشتن برا فروش بعد چند روز پیش ی نفر از همسابه هامون ک من اصن باهاش رفت و امد ندارم اومده با خواهرش خونه  رو ببنه ساعت  دوازده شب من بیدار بودم اما شوهرم خواب بود چون صبح میخواست بره کار  منم بخاطر همسایگی  گفتم بیا داخل خلاصه ی چهار نفری بودن با بچه  بعد ما دستشوییمون داخل خونه هس  بالاخره بو میاد من ی بچه کوچیک هم دارم ببخشید خیلی دستشویی میره ینی تا غذا خورد میگه پی پی چیکار کنم بعد رفته پشت سر من غیبت کرده رفتیم خونشون بوی گند میومده بعد همون همسامون خبر برده برا مادر شوهرم مادر شوهرمم امروز زنگ زده گفته یکم خونت تمیز کن ب خونت برس چرا اینجوری هسی گفتن تو راهرو بوی دستشویی میومده ما ی راهرو داریم کنارش دستشویی گفتم ب خدا بچم دستشوییش میگه تو خونه دستشویی نمیکنه تو راهرو هم گفتن بو میومده ب خاطر اینه ک دستشویی کنارشه 

حالا من باید چیکار کنم تو رو خدا ی راه حل بدید؟ ب مادر شوهرم چی بگم

هیچی حرف مردم چرا انقده برات مهمه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستشویی توی راهرو همیشه همین مدلی هست، کل خانه رو بد بو میکنه، از عود استفاده میکردی، چند ثانیه خونه خوش بو میشه، اگه توی حیاط خونه تون سرویس دارین، در این رو ببندین کامل

چون رفته ب مادر شوهرم گفته اونم منو مقصر میدونه

ولش کن گفته که گفته بگو من همینجور خوشم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بگو خونه لوله کشیش مشکل داره 

بعدم ببخشید دیگه کار کردن شکم بچه رو هم باید توضیح بدی من بودم کلن سگ‌محل میکردم همه رو

اون همسایه ها هم بی محلی میکردم یا یه جوری که بگوششون میرسوندم که خیلی حقیر و خاله زنک هستن

من تو دستشویی دو تا یا سه تا بوگیر میذارم اصلن بو نمیده

اسپری خوشبو کننده هم میزنم