loوin98 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 1366 عنوان نامزدم😒😒 310 بازدید | 15 پست ۱۵ دیقع اس دارم زنگ میزنم بهش در حال مکالمه اس وقتی جواب داد چیکار کنم برام مهم نباشه یا دعوا را بندازم؟😐وقتی دوستاش زنگ میزنن فوری قط میکنه تلفن منو یا وقتی این پشت خط منع من قط میکنم ولی چرا حالا ۱۵ دیقع اس قط نمیکنه😒 #متعهدمبهدوستداشتنتتاابد❤️ اگر نظرم ت تاپیکی با شما مخالف بود ریپلای نکنین نمیخوام درگیر بشیم🫂 1402/12/17 | 12:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elii1400 عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 3577 حتما کار مهمیبا ارامش ازش بپرس کاربری 1402به بعد دست خودمه☺
عسل_هستمممم عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 1040 بچه ای مگه؟ شاید کار داره دمه عیدی دعوا راه ننداز بیخودی،
ladygagalove عضویت: 1402/11/18 تعداد پست: 1851 اگه سر هرچیزی بخوای دعوا راه بندازی دیگه براش عادی میشه و قهر هم کنی نمیاد طرفتبا کنایه بهش بفهموندعوا رو بزار سر مسائل بزرگتر😂
withhopefully عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 671 دعوا نکن چون تو رو مقصر میدونه و طبق کتاب زنان زیرک میگ کاری نکنید بنظر بیاد کلا شما دنبال مردتون هستید و حالا نتایج زیادی داره ...
لپلپو عضویت: 1400/08/26 تعداد پست: 2472 همیشه اینجوریه؟خب اگه نه درست بپرس ازش اگه همیشگی هست شمام مکالمتو قطع نکن وقتی پشت خط میشه و اینکه شما یبار زنگ زدی پشت خط شدی دیگه نزنگ تا خودش زنگ میزنه
محروق عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 2188 لطف توقع میاره، تو هم این کار رو در حقش نکن تا هم خودت توقع جبران نداشته باشی هم اون دیگه ازت توقع این کارو نداشته باشهو متوجه بشه که تو هم آدمی و اگر دلش میخواد به خاطر اون قطع کنی باید خودش هم خمین کارو بکنه آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻♀️
mamyhamid عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 533 اگه هیچی نگی و کاملا طبیعی رفتار کنی مطمئنن خودش برات توضیح خواهد داد ک با کی صحبت میکرده ک نتونسته جوابتو بده
loوin98 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 1366 اگه هیچی نگی و کاملا طبیعی رفتار کنی مطمئنن خودش برات توضیح خواهد داد ک با کی صحبت میکرده ک نتونسته ... هیچی نگفتم خودش گف چرا نمیپرسی با کی صحبت میکردم منم جواب خاصی ندادم برگشت گفت حساس نیستی روم گفتم باش🤣 #متعهدمبهدوستداشتنتتاابد❤️ اگر نظرم ت تاپیکی با شما مخالف بود ریپلای نکنین نمیخوام درگیر بشیم🫂
loوin98 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 1366 لطف توقع میاره، تو هم این کار رو در حقش نکن تا هم خودت توقع جبران نداشته باشی هم اون دیگه ازت توقع ا ... خیلی وقته ناراحت میشم از ی چیزی میریزم تو خودممثل الان ک عصبی ام ولی وقتی زنگ میزنه اون تایمی ک حرف میزنیم ادا در میارم ک حالم خوبه😅هرچند میفهمه حال ندارم و منم بهونه میارم….اصلا حوصله ی بحث و دعوا نمونده برام #متعهدمبهدوستداشتنتتاابد❤️ اگر نظرم ت تاپیکی با شما مخالف بود ریپلای نکنین نمیخوام درگیر بشیم🫂
loوin98 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 1366 همیشه اینجوریه؟خب اگه نه درست بپرس ازش اگه همیشگی هست شمام مکالمتو قطع نکن وقتی پشت خط میشه و اینکه ... نه فقط امروز این اتفاق افتاد. #متعهدمبهدوستداشتنتتاابد❤️ اگر نظرم ت تاپیکی با شما مخالف بود ریپلای نکنین نمیخوام درگیر بشیم🫂
loوin98 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 1366 اگه سر هرچیزی بخوای دعوا راه بندازی دیگه براش عادی میشه و قهر هم کنی نمیاد طرفت با کنایه بهش بفهمون ... موافقم🤣✅ #متعهدمبهدوستداشتنتتاابد❤️ اگر نظرم ت تاپیکی با شما مخالف بود ریپلای نکنین نمیخوام درگیر بشیم🫂
محروق عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 2188 خیلی وقته ناراحت میشم از ی چیزی میریزم تو خودم مثل الان ک عصبی ام ولی وقتی زنگ میزنه اون تایمی ک حر ... میفهمم چی میگی، باید حسابت رو با خودت صاف کنی یا رومی روم، یا زنگی زنگ.یا اصلا لطف نکن که منتظر جبران باشییا اگر لطف کردی برای خوشحال کردن خدا کن که بهتر از هرکسی جبران میکنه و اصلا از بندههاش توقع جبران نداشته باش. آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻♀️