2789
عنوان

نامزدم😒😒

310 بازدید | 15 پست

۱۵ دیقع اس دارم زنگ میزنم بهش در حال مکالمه اس وقتی جواب داد چیکار کنم برام مهم نباشه یا دعوا را بندازم؟😐

وقتی دوستاش زنگ میزنن فوری قط میکنه تلفن منو یا وقتی این پشت خط منع من قط میکنم ولی چرا حالا ۱۵ دیقع اس قط نمیکنه😒

#متعهدم‌به‌دوست‌داشتنت‌تا‌ابد❤️ اگر نظرم ت تاپیکی با شما مخالف بود ریپلای نکنین نمیخوام درگیر بشیم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطف توقع میاره، تو هم این کار رو در حقش نکن تا هم خودت توقع جبران نداشته باشی هم اون دیگه ازت توقع این کارو نداشته باشه

و متوجه بشه که تو هم آدمی و اگر دلش میخواد به خاطر اون قطع کنی باید خودش هم خمین کارو بکنه

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
اگه هیچی نگی و کاملا طبیعی رفتار کنی مطمئنن خودش برات توضیح خواهد داد ک با کی صحبت میکرده ک نتونسته ...

هیچی نگفتم خودش گف چرا نمیپرسی با کی صحبت میکردم منم جواب خاصی ندادم برگشت گفت حساس نیستی روم گفتم باش🤣

#متعهدم‌به‌دوست‌داشتنت‌تا‌ابد❤️ اگر نظرم ت تاپیکی با شما مخالف بود ریپلای نکنین نمیخوام درگیر بشیم🫂
لطف توقع میاره، تو هم این کار رو در حقش نکن تا هم خودت توقع جبران نداشته باشی هم اون دیگه ازت توقع ا ...

خیلی وقته ناراحت میشم از ی چیزی میریزم تو خودم

مثل الان ک عصبی ام ولی وقتی زنگ میزنه اون تایمی ک حرف میزنیم ادا در میارم ک حالم خوبه😅هرچند میفهمه حال ندارم و منم بهونه میارم….

اصلا حوصله ی بحث و دعوا نمونده برام

همیشه اینجوریه؟خب اگه نه درست بپرس ازش اگه همیشگی هست شمام مکالمتو قطع نکن وقتی پشت خط میشه و اینکه ...

نه فقط امروز این اتفاق افتاد.

اگه سر هرچیزی بخوای دعوا راه بندازی دیگه براش عادی میشه و قهر هم کنی نمیاد طرفت با کنایه بهش بفهمون ...

موافقم🤣✅

خیلی وقته ناراحت میشم از ی چیزی میریزم تو خودم مثل الان ک عصبی ام ولی وقتی زنگ میزنه اون تایمی ک حر ...

میفهمم چی میگی، باید حسابت رو با خودت صاف کنی یا رومی روم، یا زنگی زنگ.

یا اصلا لطف نکن که منتظر جبران باشی

یا اگر لطف کردی برای خوشحال کردن خدا کن که بهتر از هرکسی جبران میکنه و اصلا از بنده‌هاش توقع جبران نداشته باش.

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️