2777
2789
عنوان

خانما مشکل موهام😕

49 بازدید | 3 پست

بگم بهتون من معمولا یه روز درمیان یا نهایت دو روز درمیان حموم میرم و موهامم بشدت خشکه 

ولی کف سرم همش پوسته میزنه زود به زود بخدا خسته شدم آنقدر شستم دیگه مو نموند برامم

شامپو یا محلول خوبی برای رفع این مشکل سراغ دارید؟

ممنون میشم همراهمیم کنید🤗

اینجوری ک شما گفتید پوستتان خیلی خشکه.... باید برید پیش دکتر تا روغن و شامپو مناسب با موهاتون رو بهتون بگه بنظرم بهتر از هر چیزی دکتر هست حتما مراجعه کنید انشاالله مسکلتون حل بشه. 

اینجوری ک شما گفتید پوستتان خیلی خشکه.... باید برید پیش دکتر تا روغن و شامپو مناسب با موهاتون رو بهت ...

اره واقعا خشکه 

اتفاقاً خودمم تو فکرش هستم ببینم بهم نوبت میدن یا خیر 

خواستم تجربیات دوستان هم بدونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره واقعا خشکه  اتفاقاً خودمم تو فکرش هستم ببینم بهم نوبت میدن یا خیر  خواستم تجربیات دو ...

حقیقتا من پوستم چربی کلا هم موهام و هم صورت زیر نظر دکتر هم هستم خوبم خداروشکر.  هر کسی یچیزی بهم میگفت دیگه رفتم دکتر فقط حرف دکتر برام مهمه چون ممکنه هر دارویی روی هر کسی یه تاثیری نداشته باشه 

انشالله ک خوب میشی عزیزم