2777
2789
نوشتم واسه ی نفر اون بالا بخون🥲

راستش هنوزخمت تازست و هر نصیحتی بیجا،ولی منم یکسال و اندیه جنگ درونی شدیدی رو میگذرونم،خداخودش میدونه چی کشیدم ،اما امروز هم دوباره تو شرایطی مربوط به همون موضوع قرار گرفتمو احسنت میگم بخودم خیلی قوی رفتار کردم واسه همون شرایط هست که امشب خوابم نبرد ،ولی میگذره و روزی میرسه که حتی خندت میگیره واسه کی اصلا گریه کردی !!!اینو بهت قول میدم.

ازمن بتو اگه بلاکش نکردی بلاک کن بعدم حذفش کن .

آهنگ گوش نکن(لطفا اینارو جدی بگیر )

فک نکن اگر باخودت بشینی  فکر کنی و واسه مظلومیتت اشک بریزی خیلی هنر کردی،نشخوار نکن تو مغزت.

بخاه تاموفق بشی

خودت دوس داری با چی خوشحال شی

ی نفر به بدترین حالت ولم کرد. بخاطر موقعیت اجتماعی بخاطر پول بخاطر چهرم و... ولی اولش خوب باهام تا کرد یهویی ول کرد رفت تو اوج محبت و خوبی. بعدش با دخترا رابطه داشت عکس دخترا می فرستاد 💔 آدم مقایسه میکنه خوشگل بودن. از دوست داشتن ی دختر همشهریم می گفت من تک و تنها موندم ولی اون حالش خوبه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

راستش هنوزخمت تازست و هر نصیحتی بیجا،ولی منم یکسال و اندیه جنگ درونی شدیدی رو میگذرونم،خداخودش میدون ...

یک سال و نیمه کات شده همه چی. گاهی بیرون میرفتیم که اونم دیگه نمیریم . الان ی نفر دیگه رو می خواد . من امروز بهش گفتم دلم تنگ شده گناه دارم گفت منم گناه دارم و نیومد مدام از دوست داشتن ی دختر دیگه میگه که هم رشتش بهتر منه هم مکان زندگیش مردم از مقایسه کاش هیچوقت ندیده بودمش کاش این چیزا نشنیده بودم

نمیخام دردتو کوچیک جلوه بدم اما واقعا مسائل بدتری هم هست 

اون فقط یه آدم سمی بود همین 

کاش میشد با شلنگ آب پرفشارو آدم باز کنه رو مغز و قلبش ناراحتی هارو بشوره ببذه

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
یک سال و نیمه کات شده همه چی. گاهی بیرون میرفتیم که اونم دیگه نمیریم . الان ی نفر دیگه رو می خواد . ...

میگی یکسالونیمه کات شدین باز میگی امروز گفتی فلان و بهمان !!!!! خودتو گول بزن پس تامیتونی تحقیر بخر واسه خودت

💘 درکت میکنم اما تو خوشگلی چون خیلیا دوست دارن اینو بدون

دلم داره میترکه دعام کن بخدا اول جوونیمه من هیچ انرژی و انگیزه ای ندارم انگار ۵۰ ۶۰ سالمه😔 هم سنام همه تو رابطن خوشحالن من درگیر شکستم درگیر بدبیاری خسته شدم بخدا خسته شدم منم آدمم

تاکاملا کات نکنی تموم نمیشه

من دوبار رفتم تو رابطه هر دوبارش شکست بود. چرا از من کوچکتر رفتن تو رابطه خوشحالن برنامه ازدواج دارن برنامه زندگیشون رواله چرا اونام طعم شکست نچشیدن ولی من دو بار به بدترین حالت ممکن💔

من دوبار رفتم تو رابطه هر دوبارش شکست بود. چرا از من کوچکتر رفتن تو رابطه خوشحالن برنامه ازدواج دارن ...

چرا چرا نکن خودتم با کسی مقایسه نکن مگه همه ی زندگی رابطس؟؟؟هرکی زندگیش از یه جامیلنگه این دیگه به من ثابت شده کاملااااا