2777
2789
تا طبیعی جلوه کنم تا فکرش درگیر من نشه تا بره پی زندگیش و بچسبه بهش تاکسی چیزی نفهمه و هربارو هربار ...

خدا به دلت آرامش بده . بخدا منم دوساله روزای خوبی و تجربه نکردم کاش میشد مغزمو پاک کنم از این حرفا خستم کرده دیگه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دلم داره میترکه دعام کن بخدا اول جوونیمه من هیچ انرژی و انگیزه ای ندارم انگار ۵۰ ۶۰ سالمه😔 هم سنام ...

عزیز دلم خوب میشی به دیگران توجه نکن شکست بخشی از زندگیه انرژی هم میاد یه کم به خودت فرصت بده 

عزیز دلم خوب میشی به دیگران توجه نکن شکست بخشی از زندگیه انرژی هم میاد یه کم به خودت فرصت بده 

دارم همین کارو می کنم ولی از زندگی افتادم داره روزای جوونیم میره گاهی حس میکنم واقعا بیمارم ولی بقیه فک می کنن شوخی می کنم

قبولش کن زندگی راحت نیست

اما تو توی هر مرحله با چالشایی که مواجه میشی و ازش  بیرون میای مثل یه الماس یه مرحله صیقل میخوری و قوی ترو محکمتر میشی

اما هم شادی آنیه هم غم

هم سختی آنیه هم راحتی ینی نه قراره همیشه غمو سختی باشه نه قراره همیشه خوشیو راحتی باشه اینا دقیقا تو دل همن و کسی بهش میرسه که هر دو رو کنار هم بپذیره قبول کنی یا نه اینا مکمل همن

مثل تاریکیو روشنایی هیچکدوم بدون اون یکی معنایی نداره مثل خوبی و بدی مثل یینگ یانگ

تو هررررچی میری جلوتر زندگی سخت تر میشه اما در کنارش هم خیلی چیزا بهت اضافه میشه خواهش میکنم ازت ذهنتو باز کن تا عمقه حرفامو درک کنی

از هر چالشی که بیرون میای یه چیز جدید توی دل اون چالشا کسب میکنی
یا شخصیتتو روحیت پخته تر میشه یا یه وسیله ایه که با کلی زحمت بدست میاری یا هر چیزه دیگه ای

قربون خستگی هات بشم 😘😘😘

خدانکنه😔😔😔😔بغض کردم بخدا🥺

من خیلی دل رحم و مهربونم .

خیلی سعی میکنم درست رفتار کنم.

ولی نمیدونی چیا به سرم آوردن اونم کسایی که فکرشم نمی کردم🥲

دارم همین کارو می کنم ولی از زندگی افتادم داره روزای جوونیم میره گاهی حس میکنم واقعا بیمارم ولی بقیه ...

میدونم چه حسی داری روزای جوونیت نمیره عزیزم نگران نباش یه کم استراحت کن برای خودت گل بخر بو کن گلی که دوس داری خودتو نوازش کن قدم بزن 

خدانکنه😔😔😔😔بغض کردم بخدا🥺 من خیلی دل رحم و مهربونم . خیلی سعی میکنم درست رفتار کنم. ولی نمید ...

اره تو مهربونی تو بهترینی تو گل قشنگی تو این جهان اونا رو ببخش چون تو مهربونی دختر مهربونم بهشون سعی کن فکر نکنی

قبولش کن زندگی راحت نیست اما تو توی هر مرحله با چالشایی که مواجه میشی و ازش  بیرون میای مثل یه ...

خیلی خوب نوشتی عمیقا می فهمم ولی واقعا گذشته روی روحم اثر گذاشته از خودم توقع ندارم بسرعت شاد بشم بخندم. من چیزایی نباید می دیدم رو دیدم ی زنو مقایسه مداوم و خیانت و تعریف و تمجید کسی که دوسش داره از عشقش قطعا می کشه🥲کم سن و سال نیستم . احساسی مطلقم نیستم ولی رنج داشت اینا