2777
2789
عنوان

مشهدی های عزیز

200 بازدید | 37 پست

سلام عزیزان 

ببخشید چندتا سوال داشتم 

کجای مشهد برا زندگی خونه نزدیک حرم و بازار باشه 

اسم منطقه هارو میشه بگین 

برای شغل لوازم ماشین کدوم منطقه خوبه شلوغ باشه 

اتوبان باشه کدوم منطقه میشه 

قیمت هم اگه دارید بگید 

انشالله خدا اجرتون بده 

تو پروین اعتصامی بود فکر کنم همش تعمیرات ماشین و قطعات اینا دارن 

ممنون 

منطقه برا زندگی‌ کجا خوبه 

به نظرت ارزش داره از تهران البته پاکدشت بیاییم مشهد برا زندگی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لوازم ماشین خیابون هدایت‌

متوجه نشدم برای خونه سمت حرم مد نظرته؟

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

حیف نیس میخوای مشهد زندگی کنی؟

به نظر من برای یه دختر بهترین جا کنار خانوادشه ک زندگی کنه

ینی شهری ک خانوادش هستن

شهر غریب بودن سخت و بده

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰

من مشهدی نیستم ولی ۱۲ سال اونجا زندگی کردم.. به نظر من سیمتری طلاب خیلی جای سر زنده و خوبیه.. خود خیابونش که کلا بازاره و همه چی توش پیدا میشه.. به حرم با ماشین حدود یه ربع راهه.. به بازار های اصلی مشهد هم اتوبوس داره.. البته بالاشهر نیست.. تو بلوار طبرسی

عبادی طبرسی طلاب نزدیک حرم

بورس لوازم ماشین سیدی گاراژ دارا

نزدیک اتوبان متوجه نشدم بزرگراه آسیایی پیامبر اعظم

حدود خونه قیمت مناسب ۲  به بالا البته نسبت به متراژ

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

من مشهدی نیستم ولی ۱۲ سال اونجا زندگی کردم.. به نظر من سیمتری طلاب خیلی جای سر زنده و خوبیه.. خود خی ...

شما که مشهدی نیستی 

مشهد برا زندگی خوبه ارزش داره بیاییم یا ن 

ممنون که کمک کردی

درسته نمیدونم  ولی شهر که هستمو دوست ندارم

بمون شهر خودت مشهد هیچ جذابیتی نداره غیر امام رضا.

مشهد فقط مسافرتی قشنگه 

زندگی کردن توی مشهد بده 

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
ممنون آره نزدیک باشه 

خوب ببین حرم تقریبا مرکز شهر حساب میشه

خیابون های اطراف به شدت شلوغ و پر سر و صداست.تعطیلات که فاجعه است.از نظر من برای زندگی خیلی مناسب نیست.ولی خیابون مطهری جنوبی به نسبت جای آروم تریه و خیلی دور نیست به حرم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
عبادی طبرسی طلاب نزدیک حرم بورس لوازم ماشین سیدی گاراژ دارا نزدیک اتوبان متوجه نشدم بزرگراه آسی ...

مثلا اتوبانی که از تهران شمال میان که مسافر ها هم رد میشن خیابون اصلی میشه برای مغازه 

ممنون از لطفت خیر ببینی

شما که مشهدی نیستی  مشهد برا زندگی خوبه ارزش داره بیاییم یا ن  ممنون که کمک کردی

من خیلی اونجا رو دوست داشتم. ما خیلی شهرها برا زندگی رفتیم.. بهترینش مشهد بود.. البته من با خانوادم بودم،مجرد بودم.. دوره دانشگاهمو اونجا بودم.. کلا بهترین روزای عمر هرکسی این دورانه که منم اونجا بودم.. ولی مثلا برای ازدواج یه شهری اومدم که خدا نصیب هیچکس نکنه😢  یعنی کاسب های مشهد با هیچ جا قابل مقایسه نیستن به نظر من.. بس که مردمی و خونگرمن.. ولی اینجایی که هستم با اینکه اینجا هم شهر توریستیه ولی به شدت بداخلاقن