به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
من مشهدی نیستم ولی ۱۲ سال اونجا زندگی کردم.. به نظر من سیمتری طلاب خیلی جای سر زنده و خوبیه.. خود خیابونش که کلا بازاره و همه چی توش پیدا میشه.. به حرم با ماشین حدود یه ربع راهه.. به بازار های اصلی مشهد هم اتوبوس داره.. البته بالاشهر نیست.. تو بلوار طبرسی
خیابون های اطراف به شدت شلوغ و پر سر و صداست.تعطیلات که فاجعه است.از نظر من برای زندگی خیلی مناسب نیست.ولی خیابون مطهری جنوبی به نسبت جای آروم تریه و خیلی دور نیست به حرم
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
شما که مشهدی نیستی مشهد برا زندگی خوبه ارزش داره بیاییم یا ن ممنون که کمک کردی
من خیلی اونجا رو دوست داشتم. ما خیلی شهرها برا زندگی رفتیم.. بهترینش مشهد بود.. البته من با خانوادم بودم،مجرد بودم.. دوره دانشگاهمو اونجا بودم.. کلا بهترین روزای عمر هرکسی این دورانه که منم اونجا بودم.. ولی مثلا برای ازدواج یه شهری اومدم که خدا نصیب هیچکس نکنه😢 یعنی کاسب های مشهد با هیچ جا قابل مقایسه نیستن به نظر من.. بس که مردمی و خونگرمن.. ولی اینجایی که هستم با اینکه اینجا هم شهر توریستیه ولی به شدت بداخلاقن