2777
2789
عنوان

دلم گرفته

77 بازدید | 13 پست

نمی‌دونم چرا مادر خوانده ام جواب تماس م پیامم نمی‌ده و تحت درمان م زیر نظر روان پزشک و روان شناس تا افسردگی درمان کنم . دلم میخواد درس بخونم قبول بشم برم تهران پیش مادر خوانده م آخه خیلی دوسش دارم نمی‌دونم وایسم کامل درمان بشم یا شروع کنم به خوندن

موسوی
نامادریت خوبه؟ هر چی در مورد نامادری میدونین بگین چند ماهه دیگه باید به فکر نامادری آوردن باشم💔

مادر خوانده من با پدرم ازدواج نکرده فقط منا به عنوان دخترش قبول کرده منا فقط پنج سال هم باهم آشنا شدیم مال من که خوبه تاحالا بدی ازش ندیدم

مال 

موسوی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج نکرده و نامادریته؟عجب!!!

آره چه جوری میرن از پرو شگاه بچه میارن من و ایشونم مادر دختر شدیم البته اول ایشون بهم می‌گفت دخترم بعدش من بهش گفتم مامان 

موسوی
نامادریت خوبه؟ هر چی در مورد نامادری میدونین بگین چند ماهه دیگه باید به فکر نامادری آوردن باشم💔

نماز شب بخوان خیلی سخت هس این رو میگم بگو خدایا یکی رو بیاره حداقل تا حدودی جای مادرم رو پر رنگ اگه خدا بخواد میشه ها گلم بخدا هستن آدمهای خوب ما نمی بینیم خدا رو چه دیدی

نمرده مادرم زندس سر منو با پنبه میبره قربونت

ببین مادر بزرگم اصلا برای مادرم مادری نکرد والله اینهارو من نمیگم هرچند با چشمهای خودم دیدم مادرم میگه بعضی مادرهاواقعا شعورش رو دراوردن