2777
2789
عنوان

ای خدا رحم کن

126 بازدید | 6 پست

ای خدا همه میگن توکل کن درست میشششه پس کی ؟؟ پس چجورییی خدایا زندگیم رو هواست خودم رو هوام بچههام چی میشن زندگیم چی میشه خدا خواهش میکنم خودت زندگی منو درست کن ؛ میگن تو از رگ گردن به ما نزدیکتری پس کجا نزدیک منی ک بنده ات داره امقد صدات میزنه و جوابی نمیشنوه اره خدا نمیشنوی بخدا ۳ ماه دادت زدم کمکم کن دردامو از بین ببر ؛. انقد اماماتو صدا زدم به امیدی میرم حرم هربار میگم ایندفعه دیگ دست پرم ولی باز میبینم خبری نیست

بابام میگ مگه طلبکاری از ائمه میگم اره اگ از اونا طلبکار نباشم از کی باشم ؛ از کدوم بنده اش طلبکار باشم کسایی ک حتی یه زنگم نمیزنن ای خدای مهربون تو دیدی من چه زجری کشیدم تاوان هرچی بود رو به جان تمام پیامبرا و امامات پس دادم ؛ پس تو کوتاه بیا بخاطر دوتا بچههام کوتاه بیا یه بار دیگ نگاه مهربونی به من بکن؛  بخدا خدایا من تنهام یبار دیگ بیا بغلم کن بگو من هستم بگو خوبت میکنم بگو از زیر منت شوهر میارمت بیرون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای کاش جای من و شوهرم عوض میشد تا بهش یاد میدادم رسم وفاداریو انسانیتو ؛ نه تو اوج مریضیم یادش بیاد جوونی نکرده یادش بیاد به خودش نرسیده یادش بیاد ورزش نکرده یادش بیاد صبح تا شب منو بذاره یه خبری از من نگیره بره پی جوونی کردنش ؛ ای خدا منتی ک بنده ات تو این دوماه به سرم گذاشت ؛ نیشی ک با هر حرفش به من زد جواب اینارو کی میخواد بده جواب تکه تکه شدن قلبمو ،جواب ذره ذره شدن شکستن تک تک اندامهای بدنمو ، ای خدا تو میگی من سختی ندادم پس اینا چیا منکه نخواستم این روزا برام پیش بیاد ک بشینی و ببینی چجوری بنده ات یه بنده دیگه ات را خار و خخفیف میکنه چجوری نشستی میبینی از محرمترین فرد زندگیش از کسی که به سرش قسم میخوردم از کسی که تمام وجودم بود دارم ضربه میخورم ای خدا چجور دلت اومد چجور بغلم کردی که گذاشتی یه بنده ات برام خدا بشه و حکم صادر کنه

خدایا من گنهکار امردز ازت طلب ببخشش میکنم توبه میکنم خدایا تو منو ببخش یه بار دیگ با سلامتی بهم فرصت زندگی بده خدایا  بغلم کن جان مهدی جان یا مهدی ادرکنی قسمت دادم به امامم مهدی جانم یه بار دیگ منو بغل کن و دردامو از بین ببر و سلامتیمو بهم بده و بذار با بچههام زندگی کنم پسرم خیلی کوچک هنوز نیاز داره من با کیفیت پیشش باشم 

میگن شلوار شوهرم دوتا شده ای خدا بذار همیشه پنهون بمونه ازم من دوسش دارم دوس دارم فقط مال خودمو بچههام باشه هرچند ک اون انقد منو دوست نداره ولی دل دیگ ببین من بنده ات چطور ک یکیو دوست داریم حواسمون بهش هست پس تو که میگی مارو دوست داری بهمون نزدیکی منو صدا بزنین تا اجابت کنم شمارا من صدات زدم خدایااااااا خدایااااااا خدایااااااا به دادم برس از توان همه خارج پس تو یه کاری کن برام از توان و تشخیص دکتزام خارج پس تو یکاری کن و درستش کن برام

دلم پر هم دوست دارم امید داشته باشم و باور کنم خوب میشم و بغلم میکنی هم حس میکنم نمیدونم خدایاااا نمیدونمممم ولی قسم به همون ایه های قرانیت که گفتی من از پدر و مادر به شما مهربانترم گریههای پدرمو نمیبینی اگ میبینی چطور مهربانتری برای من ک پدرم برای من زار میزنه ولی تو منو نمیبینی