2777
2789
منم قبلا پنیک اتک داشتم..حملات خیلی وحشتناک، تقریبا هر شب با یه وحشت و تپش قلب شدید بیدار میشدم و تا ...

خداروشکر اره حس بدیه...با دارو؟

فهمیدم زندگی همین لحظه های خیلی معمولیه…

تحت نظر دکتر بودم بهتر شدم الان یه مدتی چنبار دچارحمله پانیک میشم واقعا حس بدییه

روانپزشک؟

من با دارو اروم میشم حمله بهم دست میده ولی خفیف 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خداروشکر اره حس بدیه...با دارو؟

اوایل پراپرانول میخوردم هر بار که پنیک میشدم، ولی کم‌کم که با تراپیستم صحبت کردم بهتر شدم و الانم که تقریبا کامل خوب شدم، من ۹ سال پنیک میشدم!! دیوونم کرده بود. ببین اون اوایل انقدر تو اینترنت میگشتم نمیدونستم اسمش چیه که کم کم فهمیدم. بعدشم موقع پنیک به زور ذهنمو کنترل میکردم که هیچی نیس زود خوب میشی و نمیمیری! و فقط تو مشما نفس عمیق میکشیدم

روانپزشک؟ من با دارو اروم میشم حمله بهم دست میده ولی خفیف 

اره روانپزشک همراه باروانشناس منم یه مدت کاملا خوب شدم .باید استرس اضطراب وتلقین که نکنه این حس الان بهم دست بده نداشته باشی 

اره روانپزشک همراه باروانشناس منم یه مدت کاملا خوب شدم .باید استرس اضطراب وتلقین که نکنه این حس الان ...

ترس از حمله ش ک نکنه تـو جایی دست بده ترس از حمله بعدیش واقعا ادمو دیوونه میکنه 

اوایل پراپرانول میخوردم هر بار که پنیک میشدم، ولی کم‌کم که با تراپیستم صحبت کردم بهتر شدم و الانم که ...

من سریع فهمیدم یه هفته ای میشه...دکتر گف با این سنت از الان...اول میترسیدم مشکل قلبی باشع خداروشکر نبود قرص و امپول ویتامین زیاد داده...قرص معده و ضد اظطراب داده از همین خانـواده پراپرانوله

گاهی دچار حمله اظطرابی میشم بدون دلیل یه ترس میفته تو وجودم احساس نفس تنگی ولی نفس تنگی نیس تپش قبل ...

شوهرم همین علایم رو داره حتی از این بدتر تحت درمانه اما نتیجه نگرفته 

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔
این تفکر اشتباهیه ک همه همه داروها وابستگی میارن داروهای زیاد و حدیدی اومده ک تحت نظر دکتر هیچ وابس ...

خداکنه سریع خوب بشه مجبورم مصرف کنم ولی از الان دارو مصرف کردن زوده واسم 

من سریع فهمیدم یه هفته ای میشه...دکتر گف با این سنت از الان...اول میترسیدم مشکل قلبی باشع خداروشکر ن ...

ببین من بچگی پرآشوب داشتم که احتمال میدم یهو با حمله ی اضطرابی خودشو نشون داده بود، توام باید بگردی ببینی چی شد که یهو اینجوری شدی! معمولا کسایی که سطح استرسشون از سطح ظرفیت روحیشون بیشتر میشه حمله ی پنیک بهشون دست میده برای من سن ۱۸ سالگی شروع شد!