2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چیکار کنیم نترسیم اینو بگو 

به مامانم میگم من خودمو میکشم میگه حرف یاد گرفته برو بکش😐

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

هیچی

نکن اینکارو 

میدونم آدم به جایی میرسه هیچی براش مهم نیست یا یع حس پوچی بهش دست میده که رفتارش دست خودش نیس ولی

من دو سال پیش کردم دوماهم بیمارستان بودم بخاطرش

هنوزم سلامتیمو به دست نیاوردم

آرزو دارم فقط دوباره سالم باشم دیگه هیچی از خدا نمیخوام

من دارم میمیرم ذره ذره 

جز صبببببببررررررررر راهی نیست

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

توکل کن به خدا کن قطعا مامانتون خیلی ناراحت از این حرف شما به روت نمیاره

نمیخوام توکل کنم دیگه 

یه درصد واسه اینا اهمیت نداره بعد من خیلی زندگیشون بهتره 

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
2790
2778
2791
2779
2792