2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلیییی مرگ وحشتناکیه خیلی ادم انقد درد میکشه و جیغ میزنه تا مغزش کشش دردو نده و وایسه ینی منم که ...

اره میگن قبل اینکه بمیری کور میشی جیگرت میاد بیرون حتی زبونم بزنی میمیری

نه اصلا این حرف نزن شک نکن کسی قدر مادرت خوب تو نمی‌خواد امکان نداره مادرت نگرانت نباشه و همیشه دعای ...

آره مشخصه 

همیشه اونا کار درست رو انجام دادن همه چی فراهم بوده 

فقط من بودم که بد کردم و بی عرضه بودم 

همتون حرفای هم دیگه رو میزنین 

ما بدیم 

ما بی عرضه ایم 

ما اشتباه کردیم 

چرا فقط من؟

نمیشد یه بار دیگران مقصر باشن؟

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
چیکار کنیم نترسیم اینو بگو  به مامانم میگم من خودمو میکشم میگه حرف یاد گرفته برو بکش😐

تفاوت امضا و پست؟

غاری که از ورود به آن ترس داری ، حاوی همان گنجی است که به دنبال آن هستی
تفاوت امضا و پست؟

من حساب دیگران رو با والدین جدا کرده بودم 

ولی خیلی وقت نیست بهم اثبات شده اونا ام دیگرانن 

حرف مهم نی

عمل مهمه 

شما خودت میتونی نسبت به این همه فشار بی اعتنا باشی؟

تا یه وقتی هیچی نمیگی 

از یه جا به بعد پر میشه کاسه صبر آدم

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
2790
2778
2791
2779
2792