2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رحمت کنه

امضامو بخون رفیق قشنگه                                                                                                   ای که افسانه ی زیبای غزل های   منیای که شیرین تر از امثال و مثل های منیخواندن از روی مهت کار شب و روز من استای  که  معلول به  هرکار  و علل های  منیشده  هرشب دل من در طلبت غرق به خونتو خودت عامل  هر جنگ و جدل های منیموی  توطره  و  قدت  به بلندای  غزلچه بگویم  که خودت شهد و عسل های منیذهن من  در  همه حالات  به  فکرت مشغولبفدایت که  تو افکار  و عمل های   منی#سجاد_یعقوب_پور· · · • • • • • • ✤ • • • • • • · · ·
خوشبحالت واقعا .دست راستت رو سر من

مادرشوهر من خیلی خیلی بد بود باهاش ارتباط نداشتم چندسالی بود ندیده بودمش ولی وقتی از دنیا رفت خوشحال نشدم همینکه بالاسر بچه هاشون باشن کافیه 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

مادر شوهرت امروز فوت کرده تو اومدی نی نی سایت 😐

خب اومده کمک بخواد چه اشکالی داره /: 

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 
هنوز به کسی خبر ندادن نامزدمم خبر نداره هنوز توی بیمارستانن به یه بهونه همسرمو بردن اونجا هنوز تو بی ...

پ تو ی جوری گفتی انگار الان همسرت کنارته 

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
فکر کنم من هیچ وقت آنقدر ناراحت نشم واسه مادرشوهرم البته شاید من قبل اون مردم ولی اصلا دراین حد نارا ...

یبار من نامزد بودم اولین عیدی بود که واسم خنچه میاوردن.ماهم خاله ها و عمه هامو هم دعوت کرده بودیم.اون یکی جاریم هم قهر کرده بود یهو مادرشوهرم بلند گفت عروس ها فک میکنن من میمیرم راحت میشن..کور خوندین تا شمارو نکشم نمیمیرم

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی