2777
2789
عنوان

شوهرم گفت😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 80 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اشکال نداره،یخته ولی بزار پای این که شاید مشکلی دا ه یا از نبود بچه رنج میبره

اگ از نبودن بجه رنج میبره بیاد بریم دکتر نک میبینه من خودم داغونم اونم بدتر با حرفاش داغونم کنه

🖤💔🙂
منم شوهرم بیشعوره اول دهنش باز میکنه بعد مغزشو کار میندازه .  من اقدام ب بارداری نکردم ینی میت ...

کلا مرد عاقل و بادرکو شعور خیلی کمه خوشبحال اونایی ک شوهراشون مردن😔

🖤💔🙂
عزیزم زن ومرد یکسال بعداز بچه دار نشدن باید آزمایش بدن هردو دکتر براش آزمایش ننوشت.خودت مگه مشکلی دا ...

عزیزم من رفتم خم سونو هم کلی ازمایش دکتر گف تنلی خفیف دارم برای شوهرمم ازمایش نوشت ولی نرف.میگ تا اخر عمرمم.نمیرم

🖤💔🙂
اصلا تنبلی مشکل نیست 

قبول دارم خودمم مشکل دارم ولی دکتر گف خفیفه یه مدت دارو میخوردم پریودیم منظم شد بدش سونو دادم گف الان بدنت امادس برا بارداری اقدام کن بهم قرص و امپول داد ولی متاسفانه جواب نداد بد براش شوهرم ازمایش نوشت ولی اینم نرف

🖤💔🙂
والا من درد و ضعف دارم ادم خوبمی هستم  خودم که میدونم چجورم دیگه چه ربطی داره ممکن هزار تا دل ...

هیچییی هییچی خدا شاهده یه بار نشده موقع پریودیم هوامو داشته باشه😔تازه بدتر غر میزنه میشه درد رو دردام

🖤💔🙂
تو برو پیش متخصص زنان خودت دیگ خیالت راحت شه لاقل فردا ک سنت رف بالا نگه آره مشکل تو بودی 

رفتم ابجی گف تنبلی خفیف داری بهم دارو داد خوردم پریودیم منظم شد رفتم سونو گف بدنت امادس برا بارداری بهم قرصو امپول داد ولی نتیجه نداش برای شوهرم ازمایش نوشت ک اینم نرفت

🖤💔🙂
من.رفتم همون اوایل دکتر گف تنبلی خفیف داری برا این مرتیکم ازمایش نوشت ک این نرف من دوباره رفتم دکتر ...

شاید مشکلی داره

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️