2777
2789
عنوان

شوهرم گفت😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 80 پست

خدا جواب دل شکسته ات رو بده عزیزم🥰

انشاءالله خدا بخاطر دل شکسته ی من که تازه فرزندم رو از دست دادم...هم به شما هم به من و هم به همه منتظرا زوووود زود نی نی های سالم و صالح بده و دلمون و شاد کنه🥲😊

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊    عطیه سادات شیطون دختر گلی‌مه🥰🧡💫

اتفاقا از شوهرت ممنون باش...

اینجور مواقع...دعا کردن با دل شکسته

خیلی زود آدم جواب میگیره ها

حواست هست...شاید خدا خواست دلت بشکنه

از ته دل بری در خونه ی خدا و صداش کنی از ته قلب

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊    عطیه سادات شیطون دختر گلی‌مه🥰🧡💫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم شوهرم بیشعوره اول دهنش باز میکنه بعد مغزشو کار میندازه . 

من اقدام ب بارداری نکردم ینی میترسم نشه بعد سرکوفت بشنوم 

البته شرایطش ندارم فعلا.  

منم ۲سال ازدواج کردم 

گیرم که خلق را به طریقی فریفتی با دست انتقام طبیعت چه میکنی ؟؟! ■■■۲۵/بهمن /۱۴۰۳ ■■■ولنتاین ■■■ ۱۸/بهمن /۱۴۰۴ پایان ●●● و تو اما اخرین اعتماد من از دوست داشتن یک آدم بودی....

خودت برو دکتر آزمایش و سونو بده ببین دکتر چی میگه اگه مشکل از تو نبود قطعا خودش مشکل داره

من.رفتم همون اوایل دکتر گف تنبلی خفیف داری برا این مرتیکم ازمایش نوشت ک این نرف من دوباره رفتم دکتر گف باید جواب ازمایش اینم باشه تا بشه درمان و شروع کرد

🖤💔🙂
عزیزم خیلی حق داری ولی بیشتر به بچه دار شدن به این اقا فکر کن یعنی چی ذاتت بده

اره ابجی کلا نظرم راجبش تغیر کرد بدم اومد ازش حتما یه حکمتی هس ک بچه دار نمیشم😔میگ اینک انقد درد میکشی موقع پریودیت از همین بد ذاتیته نک بقیه زنا چرا حالشون طبیعیه

🖤💔🙂
اره ابجی کلا نظرم راجبش تغیر کرد بدم اومد ازش حتما یه حکمتی هس ک بچه دار نمیشم😔میگ اینک انقد درد می ...

والا من درد و ضعف دارم ادم خوبمی هستم 

خودم که میدونم چجورم دیگه چه ربطی داره

ممکن هزار تا دلیل داشته باشه از جمله داشتم یه شوهری که حامی نیست.

بگوووو دلیل درد من تویی

تا حالا شده بهم برسی واسم شکلاتی پدی گلی چیزی بیاری

میگفتی منم از خودم صددرصد مطمینم مشکلیم باشه حتمن از خودته

بخدا همه دورو بریا منو میشناسن چجور ادمیم تاحالا ازارم به مورچه هم نرسیده اونوقت این اینجوری میگ بهم😔

🖤💔🙂