2777
2789
عنوان

شوهرم گفت😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 80 پست
😭والا ابجی با حرفی ک بهم زد کلا ازش متنفر شدم

میدونم...خب دلت شکسته حق داری

اصلا بیا با خدا معامله کن

بگو‌ من به عشق تو میبخشم

تو به جاش بخاطر صبوری من و بابت دلی که ازم شکست

حاجتمو روا کن

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊    عطیه سادات شیطون دختر گلی‌مه🥰🧡💫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🥺🥺برام.دعا میکنی؟

انشاءالله فردا پیش امام رضا :)

بعد از دست دادن نی نی ۶ ماهم

فردا با یه دل پر...میخام برم‌پیش آقای خوبی ها

فقط اونه طبیب همه دل هاست :)

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊    عطیه سادات شیطون دختر گلی‌مه🥰🧡💫

انشاءالله فردا پیش امام رضا :) بعد از دست دادن نی نی ۶ ماهم فردا با یه دل پر...میخام برم‌پیش آقای ...

توهم مشهدی؟؟

اتفاقا منم مشهدیم

الهی بگردم چرا از دس دادی فرشتتو؟🥺خیلی ناراحت شدم خدا صبرت بده عزیزم

🖤💔🙂
این مرد لایق این نیست براش بچه بیاری  کسی اینجوری به زنش تهمت میزنه لابد مشکل از خودشه که دکتر ...

🥺واقعا شرایط جدا شدن ندارم خانوادم پشتم نیستن توسن۱۳سالگی به زور عروسم کردن الانم بخدا شاید ماهی یه بار برم خونه مامانم اونم اگ تنها باشم بابام اخماشو میکشه توهم انگار دوسنداره برم فقط وقتی با شوهرم میرم اخلافش خوبه باهام

یه زن۲۲سالشه جداشه بدون پشتوانه کجا بره😔

🖤💔🙂
خدا به دادش برسه  دل شکوندن ساده نیست

اونم من تو این حال ک مث جنازه افتادم از شدت درد کنار بخاریم زیر پتو بازم دارم میلرزم 🥺بد با این حالم هی اشکمو در میاره الانم ک معلوم نیس کجا رفته انگار نه انگار من هستم🥺

🖤💔🙂
🥺واقعا شرایط جدا شدن ندارم خانوادم پشتم نیستن توسن۱۳سالگی به زور عروسم کردن الانم بخدا شاید ماهی یه ...

پس سعی کن مستقل بشی 

و اصلأ بفکر بچه دارشدن نباش

بسپار بخدا و سعی کن پول پس انداز کنی

پس سعی کن مستقل بشی  و اصلأ بفکر بچه دارشدن نباش بسپار بخدا و سعی کن پول پس انداز کنی

اره خودمم تو فکرشم کار پیداکنم برم سرکار هرچی تو خونه بشینم بدتر افسرده میشم

🖤💔🙂
ولی من بودم بی شک جدا میشدم  حتی بدون جمایت و پشتیوانه دیگران ولی اجازه نمیدم شریک زندگیم بهم ...

خب الان جدا بشم کجا برم؟بدون هزارتومن پول😔بالاخره ادم باید جایی برا رفتن داشته باشه ک بره

🖤💔🙂
خب الان جدا بشم کجا برم؟بدون هزارتومن پول😔بالاخره ادم باید جایی برا رفتن داشته باشه ک بره

فعلأ باید مستقل بشی 

اگه شوهرت بد دل نیست برو سرکار پولتوهم بیشتر پس انداز کن 

ب بچه هم فکر نکن

فعلأ باید مستقل بشی  اگه شوهرت بد دل نیست برو سرکار پولتوهم بیشتر پس انداز کن  ب ب ...

بد دل ک تقریبا هست ولی هرجور شده میرم دنبال کار ولی خب چون مدرکم دیپلمه تهش میتونم فروشنده ای چیزی بشم ک درامد بالایی نداره چندجا پرسیدم

🖤💔🙂