2777
2789

یا زیاد باهات اوکی نیستم 

یا دارم بخاطر شرایط مالی مدارا میکنن که یه وقت فشار نیاد بهتون 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما خداروشکر دیدو بازدید نداریم درارو میبندیموو میریم مسافرت ولی در کل مهمون زیاده مهمونا خودمون هیچی ...

ماااام اصلا دید و بازدید نداریم نمیدونم چرا😂😭😭

یک صلوات برام میفرستید❤️

یا زیاد باهات اوکی نیستم  یا دارم بخاطر شرایط مالی مدارا میکنن که یه وقت فشار نیاد بهتون

وایی نه😂😂کلا فامیلامون خونه هم دیگه ام نمیرن شرایط مالی مون خوبه خداروشکر

یک صلوات برام میفرستید❤️

امروز داشتم تمیز کاری عید میکردم خونه شلخته ناهارم نپخته بودم گفتم شوهری بیاد یه نیمرو میزنیم یهو مهمون اومد😂😬

اللهم عجل لولیک فرج.✨                                            دختر کورد❤️

کدوم شهری؟

چقدر مثل منی...

فقط با این تفاوت که ما فامیل زیاد داریم تو شهر اما خونمون نمیان، دلم گرفته من و بابام زندگی می کنیم تک و تنهام بابامم اصلا باهام حرف نمیزه، فقط گشنش بشه میگه شام اماده شد؟ ناهار اماده شد؟

همین...

من صبح تا ظهر شاغلم ظهر که میام دیگه شبش دلخوشیم غذا پختنه روحم تازه میشه نعمتای خوشکل هدارو می بینم

و دومین دلخوشیم تمیز کردن خونست که همیشه برق میزنه و همه چی مرتبه و نو کیف می کنم اما خچنه تمیز کاش مهمون میومد 

الان دیگه شرایط زندگی کلا تغییر کرده و معمولا مردم از مهمون خوش شون نمیاد

چه ربطی داشت

من مثالی ک گفتیو دارم میگم

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``