2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1860 بازدید | 122 پست
الان بنظر من دیگه مهریه زیاد قدیمی شده باید پسر دختر خودشون یه تصمیم درست برا آیندشون بگیرن مهریه ای ...

نه اصلا بحث قدیمی بودنش نیست بحث اینه وقتی حق طلاق و حق حضانت بچه وحق ...دست مرده اگه زن مهریه نداشته باشه و مشکلی تو زندگیش پیش بیاد چیزی تو دستش نیست

حتی ممکنه مرده بره ازدواج کنه اما زن اولشو طلاق نده!ولی اگه زن مهریه داشته باشه لاقل میتونه مهریشو بذاره اجرا حق طلاقشو بگیره

...

نه اصلا بحث قدیمی بودنش نیست بحث اینه وقتی حق طلاق و حق حضانت بچه وحق ...دست مرده اگه زن مهریه نداشت ...

اره ازین نظر بهش فکر نکرده بودم چقد سخته هیچ کسو اسیر آدم بد نکنه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چرا دوس داشتی زیاد باشه؟؟😅

مرض داشتم،فک میکردم کلاس داره به همه بگم مهرم 1369تا سکه هس،هعی بچه بودم

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

اخییی😂😂چن سالت بود؟؟

بعد ازدواجم پسرم دو سه سالش بود   

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

قبول کردن همه این حقارو بهت بدن؟؟

ما اصلا روز خواستگاری راجع به این مسائل حرف نزدیم

مهریه رو همه سر عقد فهمیدن راجع به شرط و شروط هم با خانواده هامون صحبت نکردیم همه‌ش بین خودمون دوتا بود 

من به عنوان دختری که مستقل بود واقعا نمی‌تونستم برم زیر سایه‌ی یه مرد بخاطر همین از اولش بهش گفتم اگر به برابری اعتقاد داری خانواده هارو آشنا کنیم وگرنه من نمیتونم 

که خب ما جفتمون هم نظر بودیم 

الانم قصد دارم مهریمو ببخشم خوشم نمیاد 

ولی ببین من مستقلم خودم درآمدم بد نیست حتی خرجی نمی‌گیرم مگر مواقع خاص 

خانوادم هر موقع خدای نکرده بخوام جدا شم پشتمن 

تو طبق شرایط خودت ببین چطوریه شاید واقعا طبق شرایطت باید مهریه‌ت مقدار قابل توجهی باشه 

هرچقدر خودتو دست بالا بگیری (به اندازه‌ای که شورش درنیاد) همونقدر برات ارزش قائل میشن

برای شمام همینطوره؟؟😁

نه عزیزم مدل زندگیمون فرق داره 

ایشون وقتی ازدواج‌کرد خونه ‌‌، ماشین و پول نقد تو حساب شوهرش

مهیا بود

ولی من‌و همسرم دانشجویی ازدواج کردیم و از صفر همه‌چیزو با هم ساختیم، سعی می کنم قدر پولو بیشتر بدونم چون با زحمت داریم درمیاریم