مژهگلی مدیر عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 3050 عنوان زن خنگ جذابه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 50 پست هرکی این حرفو زده واقعا تجربه برخورد با ادم خنگ رو نداشته ینی همکارم اینقدر خنگه ادم و روانی میکنه من موندم چجوری تحملش میکنن 1402/12/16 | 14:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاییزرنگارنگ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28762 ازنظر ج ن س ی بعضی از زنهای خنگ برای اقایون جذاب میشند. البته شرایط داره ودر آخر بشنویم سخن بزرگان ته ذهن شما ختم میشه به جنسی شما حاضری مدیریت خونه پول زندگیتو به همچین خانومی بدی؟ منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
مژهگلی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 3050 نمدونم جذابه یا نه ولی من خنگم اینو شوهرم میگه☹️ اگه با این چیزا که من گفتم خودتو میبینی واقعا تلاش کن عوض کنی خودتو
مژهگلی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 3050 برای مردایی جذابه که دوست دارن به همسرشون مسلط شن و همسرشون متوجه گندکاری شوهرشون نشه والا اینم عمر داره دیگه طرف یه کار ساده بانکی نتونه بسپره به زنش تسلطو میخواد چیکار چجوری میخواد بچه شو بسپوره به همچین زنی اخه
impeccable عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 3547 به قول معروف:negligence is s e x yدیگه کمتر مردی دنبال خنگ موطلایی میره. عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد
مژهگلی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 3050 چرا همچین حرفی میزنید؟ شاید به روش نیاره ولی عمیقا میشکنه طرفتونو بشناسید و متناسب با ظرفیتش انتظا ... خودش از خنگ بازیاش میاد تعریف میکنه ده بار سعی کردم کمکش کنم ولی ادمو پشیمون میکنه الانم به خودش چیزی نگفتما ولی خیلی تو مخمه
مژهگلی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 3050 نه چه جذابیتی , به بچه ها رحم کنین بچه نباید پدر مادر خنگ داشته باشه واقعا بیچاره بچش
مژهگلی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 3050 ازنظر ج ن س ی بعضی از زنهای خنگ برای اقایون جذاب میشند. البته شرایط داره بالاخره زندگی صدتا وجه داره یکیش این مسائل بالاخره زن هم باید از پس یه سری مسائل بربیاد
عامرخان عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 928 ودر آخر بشنویم سخن بزرگان ته ذهن شما ختم میشه به جنسی شما حاضری مدیریت خونه پول زندگیت ... چقدر جو میدی. کمی اروم باش لطفا 🙏لطفا باز جواب منو بخون چقدر زود قضاوت میکنید و احساسی قضاوت میکنید بخون ببین از کدوم منظر گفتم ؟؟؟!!! مگه من گفتم بهترین زنان دنیا خنگ ها هستند؟؟؟!!!!!!! عجبا
مژهگلی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 3050 من چون سادم هرکی هرچی میگه باور میکنم و خودمم همش راست میگم احتمالا منم خنگول باشم نه این بی سیاستیه
سحرانتخابی عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 2674 زن خیلی باهوش جذاب نیست. زن خنگ هم جذاب نیست. معمولی خوبه اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی
پری_بخت_برگشته عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 354 زن خیلی باهوش جذاب نیست. زن خنگ هم جذاب نیست. معمولی خوبه اتفاقا مردا از زنهای باهوش خوششون میاد و جرئت ندارن چیزی بگن بهشون و مردا هم تکیه گاه میخوان - مردی که باهاش بودم گفت من به تکیه گاه نیاز دارم و دلمو شکست -
سحرانتخابی عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 2674 اتفاقا مردا از زنهای باهوش خوششون میاد و جرئت ندارن چیزی بگن بهشون و مردا هم تکیه گاه میخوان - مردی ... من منظورم زنهایی هستند که مثلا از لوازم یدکی و مکانیکی و کارهای مردونه خوششون میاد. یجا خوندم که امار گرفته بودند و نظرسنجی کرده بودن اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی
مژهگلی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 3050 زن خیلی باهوش جذاب نیست. زن خنگ هم جذاب نیست. معمولی خوبه زن باهوش والا جذاب تره یه جوری زندگیو جمع میکنه مرده کیف میکنه
مژهگلی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 3050 من منظورم زنهایی هستند که مثلا از لوازم یدکی و مکانیکی و کارهای مردونه خوششون میاد. یجا خوندم که اما ... خوبه که حداقل جایی گیر کنن چچهار تا مکانیک دورشوننمیکنه
پری_بخت_برگشته عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 354 من منظورم زنهایی هستند که مثلا از لوازم یدکی و مکانیکی و کارهای مردونه خوششون میاد. یجا خوندم که اما ... من که فک کنم بیشتر از زنهایی که زنونه رفتار کنن خوششون میاد ، دوس دارن مامان داشته باشن ن زنی که مردونه باشه