2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیدم ادم خنگ زیادی میره رو اعصاب کسی که میشناسم که به خاطر همین موضوع شوهرش ازش زده شد مثلا قندون خالی میزاشت جلوی مهمان و به تفاهم نرسیدند 

اما جاری خودم بعضی وقتا خنگ بازی درمیاری خیلی معصوم و دوست داشتنی میشه 😄

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

من که فک کنم بیشتر از زنهایی که زنونه رفتار کنن خوششون میاد ، دوس دارن مامان داشته باشن ن زنی که مرد ...

دقیقا 

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی

بچه ها بیاین قبول کنیم مرد باید رفتارهای مردونه داشته باشه زن رفتارهای زنونه هر کس متناسب با جنسیتش. 

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی
زن باهوش والا جذاب تره یه جوری زندگیو جمع میکنه مرده کیف میکنه

زن باهوش خوبه ولی بیش از اندازه باهوش نه. توضیح دادم عزیزم