2777
2789
ازنظر ج ن س ی بعضی از زنهای خنگ برای اقایون جذاب میشند. البته شرایط داره

ودر آخر بشنویم سخن بزرگان 

ته ذهن شما ختم میشه به جنسی 

شما حاضری مدیریت خونه پول زندگیتو به همچین خانومی بدی؟

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای مردایی جذابه که دوست دارن به همسرشون مسلط شن و همسرشون متوجه گندکاری شوهرشون نشه

والا اینم عمر داره دیگه طرف یه کار ساده بانکی نتونه بسپره به زنش تسلطو میخواد چیکار چجوری میخواد بچه شو بسپوره به همچین زنی اخه 

چرا همچین حرفی میزنید؟ شاید به روش نیاره ولی عمیقا میشکنه طرفتونو بشناسید و متناسب با ظرفیتش انتظا ...

خودش از خنگ بازیاش میاد تعریف میکنه ده بار سعی کردم کمکش کنم ولی ادمو پشیمون میکنه الانم به خودش چیزی نگفتما ولی خیلی تو مخمه

ودر آخر بشنویم سخن بزرگان  ته ذهن شما ختم میشه به جنسی  شما حاضری مدیریت خونه پول زندگیت ...

چقدر جو میدی. کمی اروم باش لطفا 🙏

لطفا باز جواب منو بخون 

چقدر زود قضاوت میکنید و احساسی قضاوت میکنید 

بخون ببین از کدوم منظر گفتم  ؟؟؟!!! مگه من گفتم بهترین زنان دنیا خنگ ها هستند؟؟؟!!!!!!! عجبا

زن خیلی باهوش جذاب نیست. زن خنگ هم جذاب نیست. معمولی خوبه

اتفاقا مردا از زنهای باهوش خوششون میاد و جرئت ندارن چیزی بگن بهشون و مردا هم تکیه گاه میخوان - مردی که باهاش بودم گفت من به تکیه گاه نیاز دارم و دلمو شکست - 

اتفاقا مردا از زنهای باهوش خوششون میاد و جرئت ندارن چیزی بگن بهشون و مردا هم تکیه گاه میخوان - مردی ...

من منظورم زنهایی هستند که مثلا از لوازم یدکی و مکانیکی و کارهای مردونه خوششون میاد. یجا خوندم که امار گرفته بودند و نظرسنجی کرده بودن

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی
من منظورم زنهایی هستند که مثلا از لوازم یدکی و مکانیکی و کارهای مردونه خوششون میاد. یجا خوندم که اما ...

من که فک کنم بیشتر از زنهایی که زنونه رفتار کنن خوششون میاد ، دوس دارن مامان داشته باشن ن زنی که مردونه باشه