2777
2789

من وقتی آفتاب از پشت آستر پرده میتابه توی خونه و در سکوت جلوش میشینم،کنار گیاهانم🌱🌿

یا وقتی که به موهای خشک شدم روغن میزنم😃

یا وقتی میرم طبیعت 🌹🌿

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

وقتی ک تنها ت خونم و هوا ابریه برقا هم خاموشه و ت خونه راه میرم یا کتاب میخونم

یا راه رفتن زیر نم‌نم بارون 

چه آسان می‌توان از یاد ها رفت  / مپرس حال مرا روزگار یارم نیست / مثل یک شایعه در حسرت باور شدنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتاب خوندن در حالی که شمع روشن کردم 

گوش دادن به اهنگای مورد علاقم 

مطالعه فلسفه و علم 

گاهی اوقات تنهایی 

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟ 

خیلی چیزا  کتاب خوندن تو فضای باز  یا کتابخونه رفتن  داستان یا شعر نوشتن کیک پزی& ...

وای چقدر با سه مورد اولت موافقم،خیلی زیاد🦋🤍🌱🌹🌿

آره کیک پزی و آشپزی هم دوس دارم ولی جزو وظایفم شده... مابقی جزو تفریحاتم محسوب میشه🤣🙈

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

وقتی همه جای خونه مرتب میشه

وقتی بعد از بدو بدو های فراوان برای مهمونی

مهمونا میرن و میشینم یه فنجون چای میخورم

وقتی از حمام میام بیرون و کلی وقت با حوله یه جای گرم میشینم

هرچیز که در جستن آنی، آنی✨

دستمو فرو کنم تو گونی عدس و برنج.

بعد حموم بگیرم بخوابم

ما وارثان دردهای بی شماریم...                                                            عزیزترینم شبونه میرسیم بیا که فردا به خونه میرسیم🌠🌌🫂                                                                                                                                           ⏳🪦🗝️A Victim of historical determinism                An elegy for  history, humanity and myself

وقتی ک تنها ت خونم و هوا ابریه برقا هم خاموشه و ت خونه راه میرم یا کتاب میخونم یا راه رفتن زیر نم‌ن ...

جالبه ،کلا با بارون و تاریکی حال میکنی💜

منم از صبح تا ۴بعدازظهر لامپ روشن نمیکنم

خوشم میاد🤍🦋

دلم بوی خاک خواست🙈🌹

کتاب خوندن در حالی که شمع روشن کردم  گوش دادن به اهنگای مورد علاقم  مطالعه فلسفه و علم&n ...

چقدر علایق منه

چه آسان می‌توان از یاد ها رفت  / مپرس حال مرا روزگار یارم نیست / مثل یک شایعه در حسرت باور شدنم
وای چقدر با سه مورد اولت موافقم،خیلی زیاد🦋🤍🌱🌹🌿 آره کیک پزی و آشپزی هم دوس دارم ولی جزو وظایفم ...

😊😊😊

اخ اخ اینکه تبدیل به وظیفه بشه آدم اینجوری که : تا دو روز پیش عشقم می کشید می پختم نمی کشید دست به سیاه سفید نمیزدم باورم نمیشه الان باید سه وعده شو هم درست کنم 🤐😂

کتاب خوندن در حالی که شمع روشن کردم  گوش دادن به اهنگای مورد علاقم  مطالعه فلسفه و علم&n ...

دیوونم کردی با اینایی که گفتی❤️

باید چندتاشون رو که امتحان نکردم تست کنم،مرسی دوستم🌺🍻🥲

انجام روتین پوستیم  پیانو زدن وقتی بارون میاد  باله تمرین کردن

عاشقتم که!

چقدر رومانتیک و عالی

بلدی پیانو بزنی؟

خوووش به حالت

عاشق پیانوم!🙈🌹💋😃🥲🍻🌺

باله خیلی هیجان انگیزه برام🙈🤪