2777
2789
عنوان

چه کاری حس خیلی خوبی بهتون میده؟🦋🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 36 پست
جالبه ،کلا با بارون و تاریکی حال میکنی💜 منم از صبح تا ۴بعدازظهر لامپ روشن نمیکنم خوشم میاد🤍🦋 د ...

بله آرامش خاصی داره

اوممم خیلی خوبه اینطوری🥲 اینجا دیشب بارون میومد بوی خاک نم خورده پیچیده بود🥺🤍

چه آسان می‌توان از یاد ها رفت  / مپرس حال مرا روزگار یارم نیست / مثل یک شایعه در حسرت باور شدنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این سه تا عالین😍 توی سکوت کتاب میخونم میرقصم ورزش یا والیبال خوشنویسی😍 طراحی یچیز جدید درست ...

عزیزمی

مرسی که تجربیاتت رو گفتی

دنبال حال خوبم کلا

میخوام امتحان کنم همرو😅😋💖🧡💛💜🤍🦋❤️💙💗

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
خرید کردن بدون دغدغه و فکر کردن ب موجودی

قبول دارم

واقعا خرید درمانی همیشه جوابه💜💛

منم دوس دارم یک عاااالمه پول داشته باشم

🤪🤪🤪😁😁🥂

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
وقتی همه جای خونه مرتب میشه وقتی بعد از بدو بدو های فراوان برای مهمونی مهمونا میرن و میشینم یه ...

ههههه خیلی جالب بودن

ممنونم از حس خوبی که باهام به اشتراک گذاشتی

و وقتی بلند میشی و میبینی تن و موهات کاملا خشک شده و میری لباساتو میپوشی عااالیه❤️❤️❤️❤️

عاشقتم که! چقدر رومانتیک و عالی بلدی پیانو بزنی؟ خوووش به حالت عاشق پیانوم!🙈🌹💋😃🥲🍻🌺 باله ...

مرسی عزیزم 😘

اره الان حدود ۸ ساله پیانو میزنم 

منم خیلی دوست دارم 

اره عاشق باله ام بخش خیلی مهمی از زندگیمه😍

اگه سوالی در زمینه پوست و مو و زیبایی دارید خوشحال میشم جواب بدم .
دستمو فرو کنم تو گونی عدس و برنج. بعد حموم بگیرم بخوابم

ههههه تنگی نفس میگیرم اگه این کارو کنم! ولی برام جالب بود حست💜

آره بعد از حمام خیلی سبک میشه آدم،خواب میچسبه عجیب

😊😊😊 اخ اخ اینکه تبدیل به وظیفه بشه آدم اینجوری که : تا دو روز پیش عشقم می کشید می پختم نمی کشید ...

آره😅😅😅

🤪🤪🙈😋💖🌹

راستی اگه دوست داشتین عضو گروه مشاعره ی ما در ایتا بشید اسم گروه : مشاعره  https://eita ...

مرسی حتما سری میزنم🦋💜🤍

قربون شمو💖 ممنون از تاپیک مفیدت🌱

عزیزمی💗💛🦋💖

مرسی عزیزم 😘 اره الان حدود ۸ ساله پیانو میزنم  منم خیلی دوست دارم  اره عاشق باله ام بخ ...

خیلی عالیه🌹🤍 ادامه بده و ازش دست نکش🍻🥂💗💛❤️واییی خیلی رومانتیکه خخخخخ به امید روزی که منم یاد بگیرم🙈🙈🙈🙈🙈پیانو💋💋💋💋

تازه دیروز تاسیسش کردم 😊

تبریک میگم

ان شاءالله تبدیل به یک ابر گروه بشه💜🦋

[QUOTE=330910203]بله آرامش خاصی داره اوممم خیلی خوبه اینطوری🥲 اینجا دیشب بارون میومد بوی خاک نم خورده پیچیده بود

ان شاءالله همیشه حال دلت خوب باشه💛💗