2777
2789

من مغازه روسری فروشی دارم

پارسال یکی از همسایه هام تو چند مرحله اومد و چندین روسری برداشت (بعضی هاش برای خودش و بعضی هاش و کادو داده بود) 

و همون لحظه گفت پولشو قسطی بت میدم ماهی سیصد میدم و یک ساله تموم میشه (سه ملیون بود) منم گفتم باشه

و گذشت و هیچ ماهی خودش نیومد بگه این سیصد و بگیر

یا باید بش میگفتم یا غیر مستقیم به روش میاوردم ک بازم ماهی اصلا هیچی بهم نمیداد و شد ماهی مثلا ششصد بده 

خلاصه یک سال شده یک سال و نیم و هنوز دویست از بدهیش مونده 

امروز بش زنگ زدم با لحن بدی گفت چرا اینقدر عجله داری نمیخورمش بخدا

اینم بگم لباس و... برای خودش خیییییلی میخره ولی بدهیش براش مهم نیست 

واقعا چرااااا بعضی ادما اینجورین؟ چطور میتونن اینقد بیخیال باشن

این آدم عجیبه یا من حساسم واقعا!؟ 

من خودم ب کسی بدهی داشته باشم تا پس ندم خیالم راحت نمیشه قول بدم حتما سر وقتی ک قول.دادم پس میدم اگرم ب هر دلیلی نتونم زنگ میزنم معذرت خواهی میکنم و میگم هر چی زودتر میدم و... 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون عادت کردن با مال مردم زندگی کنن

از این مدل ادما دیدم. با پول مردم برا خودشون خونه و مغازع میخرن و میسازن. بعد ک پولتو میدن منت میذارن و ناراحتم میشن!!!!! 

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

منم مغازه دارم، اشنا و فامیل بی چارم کردند فکر میکنند ما مفتی میاریم، میان میبرند از اول سال  بعد اخر سال میان  پولو میدند، هر چیم میگم حساب دفتری ندارم فایده نداره، با این تورم واقعا ضرره 

مودبانه میگفتی جنسی من دو سال پیش به شما فروختم م مثلاً ۶۰۰ اونم قسطی ، الان باید نقد ۸۰۰ بخرم. بازار نمی ایستد من پولاهمو از بقیه بگیرم بعد جنس جدید بیارم . 

دیگه هم به آدم خوش حساب نسیه بده