2821
2789
عنوان

از زندگی خستم

124 بازدید | 12 پست

حالم از شرایطم بهم میخوره،  از اینکه دور بریام اذیت آن و من کاری نمیتونم بکنم ، از اینکه تو شرایط تخمی ام دارم درد میکشم،  دوست دارم اوضاع رو درست کنم ولی انقدر شرایطم تخمیه ک اصلا حوصله هیچ کاری ندارم 

کاش بمیرم ، کاش الان دنیا تموم بشههههه 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اگر بزرگ بود ۱۵ساله منو که اینهمه اشک میریزم نجات میداد مادرشوهرم هرروز سالمتر پولدارتر من هرروز اعص ...

نامید نباش درست میشه،یبار زندگی میکنی سخت نگیر دنیا رو

کاربر پسرم،دست ما کوتاه و خرما بر نخیل،پای ما لنگ هستو‌منزل بس دراز
اگر بزرگ بود ۱۵ساله منو که اینهمه اشک میریزم نجات میداد مادرشوهرم هرروز سالمتر پولدارتر من هرروز اعص ...

نمیدونم حکمت خدا چیه ک یک زندگی ب این دردناکی و غم انگیزی رو بابو تجربه کنیم 😭😭😭😭😭😭💔 خسته شدم 

میخام برای زندگی بجنگم ولی انقدر شرایط خرابه ک کلا انگیزه برام نمیمونه 

نامید نباش درست میشه،یبار زندگی میکنی سخت نگیر دنیا رو

بخدا خسته ام ۴۲سالمه ۱۵ساله عروسشم چقدر منو شوهرم محبت داریم بهشون ولی خیلی تحقیرم میکنه تو تاپیک ها هست دیگه دارم سکته میکنم از دستش

بخدا خسته ام ۴۲سالمه ۱۵ساله عروسشم چقدر منو شوهرم محبت داریم بهشون ولی خیلی تحقیرم میکنه تو تاپیک ها ...

توام کم محلی کن،دلشون هم بخواد همچین عروسی داشته باشن،خودتو دس کم نگیر

کاربر پسرم،دست ما کوتاه و خرما بر نخیل،پای ما لنگ هستو‌منزل بس دراز
نمیدونم حکمت خدا چیه ک یک زندگی ب این دردناکی و غم انگیزی رو بابو تجربه کنیم 😭😭😭😭😭😭💔 خسته شدم ...

اگر میشه به هنر یاد بگیر که هزینه یادگیریش کم باشه شده بند انداختن در ارایشگاه خیلی درامد داره

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز