2777
2789
عنوان

بالا آوردن تا هفته ۲۲ بارداری

189 بازدید | 4 پست

سلام مامانا اگه کسی میتونه کمکم کنه تا از ین وضعیت نجات پیدا کنم

بارداری دومم

امروز ۲۱ هفته ام تموم شد و رفتم ۲۲ 

از هفته ۶ تا الان همچنان بالا میارم اینکه چقد کم غذا و بد ویار شدم بماند

مجبورا از همون اول روزی یه دونه امپول دمیترون میزدم تا الان

خسته شدم از این وضع 

اینا یه طرف سرویکس کوتاه و سرکلاژ تو هفته۱۴ و استراحت مطلق تا زایمان یه طرف بخاطر سرکلاژم نباید انقد بهم فشار بیاد و بالا بیارم چون خیلی بعدش درد دارم

سر بارداری اولم با اینکه همه میگن دختر بدتر اما تا ۴ ماه خیلی بد بود بعدش دیگه فقط صبحا اونم بعضی وقتا که خیلی سرحال  بودم اما این یکی پسر  و …..🥺

اگه کسی راهی داره کمکم کنه از امپول زدن خسته شدم همش شوهرمو از سرکار باید بکشونم که امپولمو بزنه

اینم بگم من قرص نمیتونم بخورم کلا یه آهن و ویتامین دی اونم به بدبختی و با اوق میخورم چون کوچیکن حتی کلسیمم نمیتونم بخورم و بجاش ماست و شیر میخورم

راهکاری نداره گلم منم تو بارداری تا اخر ماه پنج همین بودم 

لب به هیچ نوع گوشتی نتونستم بزنم 

باید صبر کنی تا این دوره تموم بشه❤️

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تهوع دارم ولی چوب شور و تردنمکی بهترم کرد سرصبح ک به چیزی اشتهانداشتم حالم بدبود چوب شورمیخوردم انگار آب رواتیشه 

الانم دارم تهوع رو ولی کمتر فقط معدم انگار قفله 

البته منم ازقرص خوردن بدم میاد به زور میخورم