2777
2789

افسردگی شدید دارم دارو هم میخورم عاشق پسرم هستم اما حوصله شو نداشتم هیچ وقت خیلی زیاد در حقش کوتاهی و بدرفتاری کردم الان که بچه م دوازده سالشه خیلی عذاب وجدان دارم ،به نظرتون جبران میتونم بکنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره میتونی فقط لطفا از حالا شروع به جبران کن نزار پیر و ناتوان شدی اون موقع مهربون بشی اون موقع به ه ...

به خدا خیلی پشیمونم اگه قابل جبران باشه اصلا کوتاهی نمیکنم ولی پسرم میگه من نمیتونم رفتاراتو فراموش کنم 

بیا بغلم 🫂 منم همینطور بودم پسرم الان ۷ سالشه خیلی رابطمون بهتر شده منم با دارو درمان شدم الان خیلی خودمو کنترل میکنم و کلا خیلی خوب شدیم اما یادم میاد چه روزهایی رو از دست دادم دلم‌میخواد بمیرم خورش هم میگه مامان یادته قبلا کوچیک بودم منو زدی 🥲🥲🥲😭😭😭😭 دستم بشکنه الهی اما خب منم ناآگاه بودم خداروشکر الان متوجه شدیم الانو درست کنیم ازشون عذرخواهی کنیم هنوز خیلی وقت برای جبران هست عزیزم 

بیا بغلم 🫂 منم همینطور بودم پسرم الان ۷ سالشه خیلی رابطمون بهتر شده منم با دارو درمان شدم الان خیلی ...

منم خیلی حالم بده دقیقا همینی که گفتی یادم میاد دلم میخواد بمیرم فقط😔