2821
2789
عنوان

ابله مرغان

5314 بازدید | 24 پست

بچه هااا

میگم که رفته بودیم مهمونی بعد یک هفته قبلش یکی از بچه هاشون ابله مرغان گرفته بودش.

وقتی ک رفتیم خونشون اونیکی بچش حس کردم پشت گوشش یچیزی هستا دیگه زود پاشدیم اومدیم بعد مامان اون بچه الان میگه که ابله مرغان گرفته.

بعد هی نزدیک بچه منم میشد

یعنی سرایت کرده😭

احتمالش هست 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا  ولی ناراحتی ندارع بزا بگیره تموم شه بره

دم عیده همینجوریشم بچم ضعیفه دست تنهام

از فکرشم عصابم خورد میشه.

بیشتر بخاطر اینکه وقتی میرفتیم خونشون

بچه بزرگتره هربار داداششو میکشید سمت خودش نمیزاشت با بچه من بازی کنه.

ولی ازاینک میدونست داداشش ابله گرفته و عمدی و از سر لج هی میگفت بیاد پیش پسره من  و بچمو صدا میکرد تو اتاق پیش خودشو داداشش واقعا حرصی شدم میخوام برم خفه کنمش

دم عیده همینجوریشم بچم ضعیفه دست تنهام از فکرشم عصابم خورد میشه. بیشتر بخاطر اینکه وقتی میرفتیم خو ...

اتفاق خاصی نیفتاده که 

اون بچه ها هم منظوری نداشتند

من از خدام بود یک نفر آبله مرغان بگیره بچه هامو ببرم پیشش ، تا اونا هم بگیرند

اتفاقا هر چی تو سن پایین تر بگیرن بهتره

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
اتفاق خاصی نیفتاده که  اون بچه ها هم منظوری نداشتند من از خدام بود یک نفر آبله مرغان بگیره بچ ...

😔😔😔😔

غم عالم اومده رو دلم.

۶ماهم هست ک خونوادنو ندیدیم عیدی میخواستم برم پیششون اگ بگیره نمیتونم برم😭

فاجعه اونجاست ک یکشنبه رفتیم خونه طرف

دوشنبه هم مهمون داشتم اونم بچه کوچیک داشت

به اون انتقال داده باشیم چی

😭

میدونم الان عصبی هستی ،ولی ابله چیزی نیست بگیره راحت میشی دیگه منم خیلی میترسیدم دوتاشون گرفتن دیگه ...

خیلی بی فکره بخدا

هربار بچش مریض بود پامیشد میومد خونه ما

یامن میخواستم برم نمیگفت مریضه میرفتم میدیم عه اب دماغ و دهنش قاطی شده

😔😔😔😔 غم عالم اومده رو دلم. ۶ماهم هست ک خونوادنو ندیدیم عیدی میخواستم برم پیششون اگ بگیره نمیتو ...

به اون که انتقال ندادین چون بعد ریختن دونه و تب سرایت میکنه

شما که میدونستید ابله مرغون گرفتن چرا رفتی؟؟

اگر بگیره تا عید خوب میشه 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

پسرمن کوچیک بودپسرهمسایمون اومدخونمون یک ساعت باپسرم بازی کردبعدش من به پسرهمسایه گفتم چرانرفتی مدرسه گفت آبله مرغان گرفتم معلم گفته نیای مدرسه. من😱😱😱😭😭ولی پسرم نگرفت سه سال بعدگرفت