2789
عنوان

کدوم شغل؟؟

132 بازدید | 8 پست

از وقتی نادر دیدم تلاش میکرد فرزانه رو به ارزوهاش برسونه ارزوهای خودم کم کم سر بلند کردن اما هیچ پولی از خودم ندارم و شوهرم اونقدی نداره که منو به ارزوهام برسونه

به نظرتون چجوری میشه به همه ارزوهام برسم مثلا خرید یه لپ تاپ خوب برام ارزوئه یا یه پراید برای خودم دوس دارم اگه یه میلیون یا صد میلیون باشه فقط برای خودم باشه نه منت شوهر خسته شدم از خونه موندن و بچه داری خیلی پول لازمم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوره خیاطی،،ارایشگری،،هرچنداینام پول میخواد

من ک سخت دارم میخونم برا ازمون استخدامی آ.پ. جمعه ست😪منم استقلال مالی رودوس دارم

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

منم قبلا دوست داشتم لپتاپ داشته باشم، یه ارزونشو به زور پول جور کردم برا کارای دانشگام گرفتم. الان یه ساله افتاده یه گوشه خاک میخوره

یه دست دوم بگیر

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

دوره خیاطی،،ارایشگری،،هرچنداینام پول میخواد من ک سخت دارم میخونم برا ازمون استخدامی آ.پ. جمعه ست😪م ...

من دیپلم دارم نمیتونم ازمون بخونم خیلی ذهنم درگیرش شده

من  خودم ارایشگری انجام میدم و فروش محصول ولی خب درامد فروش‌محصول چون فروش‌مستقیمه خیلی آینده داره و درامدش خیلی زیاد میشه درآینده توام بنظرم این کارو بکن چون از طریق این شغل میتونی درامد مثبت یک میلیارد در ماه هم داشته باشی😊