2777
2789
همیییییین،برای کریسمس اکثرا همه اتلیه و... حتی برای هالووین هم میرن و لباس میگیرن ولی عیدنوروز که می ...

والا

بزار خوش باشن اینا از ما نیستن

پدرومادرشون آمریکایین اشتباهی ایران ب دنیا اومدن😜

من دخترِ ایرانم✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یه عادت بدی هم داریم نالع میکنیم و اعتقاد داریم نباید خوشی رو جار بزنی همین ها ک میگن حسش نیست ...

بخدا نی نی سایتیا ایجورین 

انرژی منفی خالص

همشونم ب قول شما فردا تو بازار دنبال لباسای انچنانی و... 😁

من دخترِ ایرانم✨
منم خوشم میاد دورم شلوغ باشه ولی متاسفانه فامیلا جورین ک میان میخورت میکشن کنار کمکی چیزی اصلااااا ز ...

خدایی ماه رمضون دیگه بایدکمکوبکنن 

ولی بدم میاداز ادمای بیشعورکه هرچیم بهشون احترام میزاری هیچی حالیشون نمیشه تنهاراه مقابله به مثله

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
بخدا نی نی سایتیا ایجورین  انرژی منفی خالص همشونم ب قول شما فردا تو بازار دنبال لباسای انچنان ...

آخه برای کریسمس و ولنتاین و هالوین یه برنامه ریزی دقیق میکنن تازه میکی برای ما نیست میگن ،مهم حس خوبه و جشنه دیگه ،و دورهمیه حتی با هدیه کم،چطور همین دیدگاه رو برا نوروز و یلدا ندارن،

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چقققدر بده درکت میکنم اگه همسرت اصراری نداره نرو 

هنوز که نگفتم بهش،ولی پشتمو داره،دید که با من چیکار کرد،خانم

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک
عید نوروز همون خونه تکونی هستش و لباس نو خریدن،کنار خستگی هاش،شیرینی هاشم داره. عیدقربون و فطر که ا ...

خب کریسمس چی؟؛نه ملی هست و نه مذهبی ما ولی در شور هر سال اجرا میشه ولی هالوین ک اصلا چقدر بی ریشه هست نسل جوان دوسش دارن اونوقت یلدا تاپیک می‌زنن اه بازم باید بریم خونه بزرگ فامیل‌ حوصله این رسم مسخره رو ندارم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
آخه برای کریسمس و ولنتاین و هالوین یه برنامه ریزی دقیق میکنن تازه میکی برای ما نیست میگن ،مهم حس خوب ...

اخه نمیدونی مگه؟

ایناااا پدرومادرشون آمریکاییه 

طی یه اشتباه جغرافیایی ایران زاده شدن😁

من که نه کریسمس میشناسم نه هالوین و این چرندیات 

من دخترِ ایرانم✨
اخه نمیدونی مگه؟ ایناااا پدرومادرشون آمریکاییه  طی یه اشتباه جغرافیایی ایران زاده شدن😁 من ک ...

😂😂آخه باید وصل باشه خب یا از نظر ملی یا مذهب هیچ جوره وصل نیست ،بعد یلدا میشن از ماه قبل تاپیک می‌زنن از یلدا متنفرم باز باید بشینم فامیل رو ببینم چه رسم مذخرفیه و..

خب کریسمس چی؟؛نه ملی هست و نه مذهبی ما ولی در شور هر سال اجرا میشه ولی هالوین ک اصلا چقدر بی ریشه هس ...

دیگه رواج فرهنگ بی رگ و ریشه غرب هستش متاسفانه😔

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک
آخه برای کریسمس و ولنتاین و هالوین یه برنامه ریزی دقیق میکنن تازه میکی برای ما نیست میگن ،مهم حس خوب ...

من یه چیزی بگم به نظر من همه ی این صحبت ها از یه جایی خط میگیره مثلا میان این حرف توی مجازی مطرح میکنن و بعدش مردم پشت سر همه همین حرف میزنن 

و برعکس برای تهاجم فرهنگی کریسمس و هالوین مثلا بلد میکنن 

من این مورد  رو توی خیلی از مسائل دیدم که یک موج درست میشه موج تهاجم فرهنگی هم به ایران میزنن هم به دین 

خداروشکر خودم هیچوقت  وارد این امواج نشدم حرفی که عقلم حکم میده رو گوش میدم