2777
2789
من یه چیزی بگم به نظر من همه ی این صحبت ها از یه جایی خط میگیره مثلا میان این حرف توی مجازی مطرح میک ...

خب اولش از همین جا فرهنک برداشته میشه از اینکه حالا مگه چیه ،چی میشه ،مهم دله،ک الان دختر منم میاد می‌گه عاشق هالوینم و.. بعد روحیه ی ماها ب این جور جشن ها نمی‌خوره چند وقت بعد واقعاً حال نسل جدید از یلدا و نوروز و عید دیدنی بدهم میخوره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اولش از همین جا فرهنک برداشته میشه از اینکه حالا مگه چیه ،چی میشه ،مهم دله،ک الان دختر منم میاد م ...

اره دیگه یه حرف میندازن وسط، و فرهنگ و تمدن و همه چیز میره رو هوا ـ متاسفانه، باید بچه هامون آگاه کنیم داستان های اساطیر و فرهنگ و هنر و دین مون براشون بگیم 

الان متاسفانه با دو تا کلمه ی چرت همه ی اینها رو زیر سوال میبرن همشم از فرقه های ضد کشور میاد کشور هایی که دست به نابودی کشور دارن و راه شو یاد گرفتن چطور به دست خود مردم تیشه به ریشه ی ایران عزیزمون بزنن☹️❤البته مسئولین هم از یه طرف تیشه دست گرفتن

اره دیگه یه حرف میندازن وسط، و فرهنگ و تمدن و همه چیز میره رو هوا ـ متاسفانه، باید بچه هامون آگاه کن ...

نصفش ب خاطر همین سلبریتی هاست تا هر جشنی تو دنیا میشه اینا پست میزارن و آستوری جشن رو میزارن ،مردم عادی هم واقعاً چشم ب همینا دارن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

نوروز و دید و بازدید از رسمای قدیمیه ماست من عاشقش هستم باعث شادی و دورهمیه چهارشنبه سوری سپندار مزگان و... ما تو خونه خودمون دورهم میشینیم بریز بداششم مهم نیست

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم