2777
2789
بعضیا دیدم تو سایت گفتن هزینه ها زیاده و... خب برا عید قربان و عید فطر چطور هزینه ها زیاد نیستن؟ ع ...

اره والله همینو بگو،بعضیادرکل عادت دارن نیمه خالی لیوان رومیبینن و به بقیه هم انرژی منفی میدن و حس خوبشونو میگیرن،الان همه تو فشار اقتصادی هستن ولی کاری نمیشه کرد باید جلورفت بازندگی

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا روانی شدم  بزرگترین معضل زندگیم شده  دلم میخواد پای برهنه فرار کنم  دلم برای ...

جمع شین باهم برین مسافرت اینجوری چتر نمیشن خونه تو زحمتت نمیشه هرکیم خرج خودشو میده

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚
اره والله همینو بگو،بعضیادرکل عادت دارن نیمه خالی لیوان رومیبینن و به بقیه هم انرژی منفی میدن و حس خ ...

دقیقا

برا کریسمس و این چرندیاتم دیدم چقدر بعضیا خرج میکنن و درخت کریسمس بگیر و...😂

لعنتیای نیویورکی

من دخترِ ایرانم✨
فقط اینایی ک میان میگن از عید بدمون میاد نوروز یکی از مناسبت های اصیل ایرانیه  ع یکی از اخلاق ...

واقعا منم درک نمیکنم اصلی ترین جشن و عید ماهاست و ازش متنفرن فردا کشور های دیگه اینم به اسمشون ثبت کنن ما قبلا کلی عید دیگه هم داشتیم همین مونده اونم اینجوری نابود شه 🥲🥲🥲من عاشق عیدم روحم تازه میشع عاشق دید و بازدیدم اقوامی که خیلی وقته ندیدمشون میبینم 

کم میشه 🤦🤦🤦 ده برابر میشه  افطاری دادن ها ... لابد  به بهانه عید تا سحر شب نشینی هم د ...

کاش مام اینجوری بودیم من خیلی خوشم میاداز این چیزاولی نداریم 

خب شمابایدروزارو کامل استراحت کنی وبخاطرغذا وایناهم خودتواذیت نکنی

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
بعضیا دیدم تو سایت گفتن هزینه ها زیاده و... خب برا عید قربان و عید فطر چطور هزینه ها زیاد نیستن؟ ع ...

عید نوروز همون خونه تکونی هستش و لباس نو خریدن،کنار خستگی هاش،شیرینی هاشم داره.

عیدقربون و فطر که اینا نیست،فوقش قربونی.

میخان تفرقه افکنی کنن،بین مذاهب

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک
دقیقا برا کریسمس و این چرندیاتم دیدم چقدر بعضیا خرج میکنن و درخت کریسمس بگیر و...😂 لعنتیای نیویور ...

همیییییین،برای کریسمس اکثرا همه اتلیه و... حتی برای هالووین هم میرن و لباس میگیرن ولی عیدنوروز که میشه حس حال ندارن

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 

عزیزم یه عادت بدی هم داریم نالع میکنیم و اعتقاد داریم نباید خوشی رو جار بزنی همین ها ک میگن حسش نیست و..فردا خودشون بازارن،یکی هم عکس میزارع میگن دلت خوشه پول نیست و...من خودم اصلا عیدا خرید نمیکنم ولی دوسش دارم عید برا پولدارا نیست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
کاش مام اینجوری بودیم من خیلی خوشم میاداز این چیزاولی نداریم  خب شمابایدروزارو کامل استراحت کن ...

منم خوشم میاد دورم شلوغ باشه ولی متاسفانه فامیلا جورین ک میان میخورت میکشن کنار کمکی چیزی اصلااااا زنگم بزنی میایم خونتون ازناکجا اباد سر درمیارن

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚
واقعا منم درک نمیکنم اصلی ترین جشن و عید ماهاست و ازش متنفرن فردا کشور های دیگه اینم به اسمشون ثبت ک ...

دقیقااا

یه سری کشور جعلی اطراف ایران که عمرشون به ۳۰سال هم نمیرسه دارن خودشونو میکشن تا نوروز رو ب نام خودشون بزنن😂🚶

مردم ما بیگانه پرستن 

حاضرن برا کریسمس که هیچ ربطی به منوتوی ایرانی نداره خرج کنن و پز بدن که ما کریسمس داشتیم ولی برا عید خودمون اینجوری میگن😂

البته نی نی سایتیا اینقد انرژی منفی میدن فقط😐🚶

من دخترِ ایرانم✨
منم همین تصمیم دارم ولی باید دعا کنم کسی حوصله اصرار و میانجی گری نداشته باشه اعصابم نمیکشه توی ۱۲تا ...

آخی،اثر پذیری بده ،

من مگه بگم روزه ام نرم خونه مادرشوهرم،دعواکردم.

یابرم سریع بیام بیرون،بگم میخام برم خونه مامانم

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک