2777
2789
عنوان

کی بارداری پوچ داشته میشه بیاید😔

688 بازدید | 37 پست

دکتر بهم یک هفته وقت داده برای سونو مجدد و ساک بارداری نه میلی بوده کفتش به هفت هفته هم نمیخوره  ساکم خالی بود💔💔💔شوهرم ضعف اسپرم داره 😭دارم دق میکنم خدا💔💔💔💔  میشه هنوز امیدی باشه؟؟؟ 

سوالی که دارم ازتون اینه  همه علائمتون بعد مدتی ازبین رفت؟  مثلا من تکرر ادرار داشتم از بین رفته و دل ضعفه دیگه ندارم😔  شما چطور بودید؟  

امکانش هست بچم باشه😔حالم بده 

درکتون میکنم

اما خب عزیزم شما ک همسرتون ضعف اسپرم دارن تا درمان نشدن نباید باردار شید وگرنه اینطوری بچه سالم تشکیل نمیشه مجبور ب سقط یا کورتاژ بقایا میشید و  به بدن خودتون اسیب میزنید .

https://uupload.ir/view/semicenk_herkes_gibisin_bfpu.mp3

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایط منم اینطور بود ومتاسفانه نموند برام  بعدش شوهرم عمل واریکویل کرد اسپرمش خوب شد الانم سه ...

ای جانم اخه تحت نظر دکتره و دکتر دستور عمل نداده و دارو مصرف میکرد بخدا دارم دق میکنم از غممممم

نمیخوام انرژی منفی بدم ولی منم ابنجوری بودم سقط کردم.البته من ۸ هفته رفتم گفت ۶ هفته هستی و ساک خالی ...

بعدش راحت باردار شدین؟دکتر رفتین یا نه؟منم یه بارداری داشتم که چهار هفته افتادم به خونریزی،برا این میپرسم

😢  اخه یکی از دکترای خوبه مثلا😭

منم بارداری پوچ داشتم به شدت حالم بد بود موقع بارداری هنوز نمیدونستم پوچه خیلییییی بیحال. بعد دهانم مزه فلز میداد بعضی وقتا از بعضی غذا هامتنفر شده بودم تهوع شدید. رشد نمیکرد ساک و جنین تشکیل نشد تا ۱۳ هفته سقط نشد با دارو گیاهی و پیاده رویی تندو زعفران سقط کردم تو خونه ولی خیلیییی درد کشیدم

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به  من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 🤲خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️

نمیخوام انرژی منفی بدم ولی منم ابنجوری بودم سقط کردم.البته من ۸ هفته رفتم گفت ۶ هفته هستی و ساک خالی ...

😔😔😔من نمیدوتم کیسه زرده بود یانه 

چجوری تونستی بااین درد کنار بیای من دارم تیکه تیکه میشم😔 اصلا روحیم خرابه 

علائمتون هم از بین رفته بود در بارداری پوچ؟  اخه من اوایل  تکرر ادرار داشتم و گشنگی ولی الان نیست.