2777
2789
عنوان

کی بارداری پوچ داشته میشه بیاید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 37 پست
منم هیچ لکی ندیدم  پس کلا علائمی نداره باید صبوری کنم تا سونو چجور تحمل کنم

نه اصلا علایم نداره فقط میگن بارداری پوچ همون اولش خیلی ادم بیحال میشه نسبت به بارداری عادی منکه اینجوری بودم 

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به  من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 🤲خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی ترشح سفید هم دارم شما داشتی؟    زعفران خوردی برای دفع؟

بله ترشح داشتم سینه هام سفت و دردناک بود از اول بارداری‌.من هفته هشتم رفتم سونو که گفت ۶ هفته هستی و فقط ساک خالیه برو دو هفته دیگه بیا که بعد دو هفته رفتم گفت خالیه و باید سقط کنی هیچ علائم سقطی نداشتم دکتر سونو بهم گفت به این میگن سقط فراموش شده و باید هرچه زودتر بری بیمارستان و سقط کنی .رفتم دکتر خودم هیچ دارویی نداد گفت فعالیت کن 

رفتم خونه خودم شروع کردم دمنوش های گرمی و زعفرون غلیظ خوردم خونریزیم شروع شد با دفع لخته تا دو روز که دردام به اوج رسید مثه زایمان طبیعی که دیگه رفتم بیمارستان تا دو روز بعدش مدام قرص میزوپروستول زیر زبانی دادن بهم و بعدش واژنی که دفع نشد بعد از ۴ روز خونریزی و تحمل اینهمه مراحل بردنم اتاق عمل و کورتاژ شدم. کورتاژ هم خوب بود و دردی نداشتم بعدش

خداروشکر بخیر گذشت 

خدای مهربونم ازت آرامش میخوام
چقد بچع دار شدن دردسر داره😐

آره واقعا از بارداریش بگیر تا زایمان و مرحله اصلیش بزرگ شدنش😂😂😂😂

انشالله که واسه شما هفته دیگه تشکیل میشه و بارداری خوبی پیش رو خواهی داشت 

نشد هم فدای سرت 

دفعه بعدی 

خدای مهربونم ازت آرامش میخوام
من  علائم داشتم  🥺نکنه هسسس بچم🥺🥺🥺🥺

نه علایم اینکه بفهمی پوچ هست میگم علایم نداره.

فقط علایم بارداری مثل تهوع ویار شدید هست نسبت به بارداری سالم و عادی برای من اینجوری بود خیلی شدید بود بیحال بودم خیلیییییی انشاالله برای شما سالم باشه به حق این روزاهای عزیز

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به  من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 🤲خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️