2777
2789
عنوان

سریال دلدادگان؛ داستان حدیث و پارسا

| مشاهده متن کامل بحث + 1587 بازدید | 25 پست
نه بابا مثله اون چجوری میتونه واسه حامله شدن حدیث نقشه بکشه؟😂 اره همه بسیج میشن میرن پارسا رو پیدا ...

گفتم شاید از پارسا خواسته. 

آخه این قضیه در اصل دست پارسا هست. 😂😂

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نقشه نبود حاملگی حدیث ولی غیب شدن پارسا کار افسانه بود بعدش ک ب پارسا میگن حدیث حامله اس میره د ...

نقشه افسانه یا هاتف؟

خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃

نه ولی پارسا پول لازم داشته بعد حاتف و افسانه بهش میدن و میگن در عوض باید حدیث رو ول کنه بره 

ولی بعد بر میگرده و یه پسرم به دنیا میارن 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
فک کنم افسانه خودش حدیثو حامله کرده باشه  😂😂

گفتم شاید از پارسا خواسته.

خوب دست پارسا هستا. 😂

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.
نه ولی پارسا پول لازم داشته بعد حاتف و افسانه بهش میدن و میگن در عوض باید حدیث رو ول کنه بره  ...

پس افسانه با زبلی از اتفاقی که افتاده استفاده کرده. 

اره افسانه کان سوراخ بهش داده به پارسا 😂

دیگه مجبورم قفل کنم 😂😂😂