2777
2789

آخرش پارسا چی میشه؟ 

حامله شدن حدیث نقشه پانته آ بهرام بود؟

به این داستان توجهم جلب شده. 

مثل سولایی هست که دخترا تو نی نی سایت میپرسن. 😃 اینکه تو عقد حامله بشن. 

حدیث و پارسا با هم خوب میشن؟ بهم میرسن؟ 

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نقشه اش نبود ولی اونا پاس گل دادن اینم شوت کرد تو مغز مالک 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

نه نقشه نبود حاملگی حدیث

ولی غیب شدن پارسا کار افسانه بود

بعدش ک ب پارسا میگن حدیث حامله اس میره دنبالش و نمیذاره سقط کنه 

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان

هر سوالی راجب دلدادگان داری تو پر بازدیدا بخون 🤣🤣

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹                                              دوستان برام دعا کنید اون چیزی که تو ذهنمه درست نباشه ..دعا کنید امیدم ناامید نشه ،به عشقم برسم و خوشبخت بشیم .دعا کنید راه درست رو پیدا کنم‌.اگه دوست داشتین لایک کنید و بهم بگید  براتون آیت الکرسی میخونم ..

ینی پانته آ بهرام یه کاری کرده که حدیث باردار بشه؟    

گفتم شاید از پارسا خواسته.

خوب دست پارسا هستا. 😂

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.
اسپویل نکنینننن😂😂

سریال قدیمیه خوب.

ببخشید.

ینی پانته آ بهرام یه کاری کرده که حدیث باردار بشه؟    

گفتم شاید از پارسا خواسته.

خوب دست پارسا هستا. 😂