2777
2789
عنوان

سلام لطفا دوستانی که اجازه ازدواج از دادگاه گرفتن راهنماییم‌کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 3970 بازدید | 36 پست
خودت را برای سرکوفت شنیدن از طرف همسر و کلیه ی فامیل های وابسته اش طی سال های آتی آماده کن

نظرتون محترمه ولی شخصیت آدما متفاوتن و خانواده نامزدم شرایط من رو میدونن و پا پیش گذاشتن..سوالم ربطی به موضوعی که شما گفتین نداره ولی در کل اینجا وایب خوب بهم دیگه بدیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گل بگیرن اون پزشک قانونی رو بااین گواهی مسخره که فقط و فقط توهین ب دختره

وا چه ربطی داره به پزشک قانونی ،میگن اگر باکره باشه نیاز به اجازه هست وگرنه نیاز نیست ،براهمین میگن برید پزشک قانونی ببینه باکره هستید یانه

سلام عزیزم خوبی میشه بگی خودت بهشون گفتی فرستادنت پیش پزشک قانونی برای باکره نبودنت یا خودشون گفتن ب ...

من قبلش چون میدونستم دادگاه گواهی میخواد به پزشک معتمد رفتم البته به همراه همسرم و مادرامون و به خواست شخصی خودم که بعدا حرف و حدیثی پیش نیاد، ولی دادگاه گواهی پزشک متخصص رو نپذیرفت و ارجاع داد به پزشکی قانونی... اونجا پزشکان رفتاری با آدم دارن که خدا سر دشمن آدمم نیاره چون بعدش کلی گریه کردم به خاطر این موضوع، پزشک قانونی به همراه دانشجوها میان بالا سر آدم انگار موش آزمایشگاهی گیر آوردن و وقتی اعتراض کردم که نمیتونن به حریم خصوصی و محرمانه من و پزشک وارد شن به طرز فجیعی برخورد بدی داشتن و موقع معاینه هم طوری با خشونت رفتار کردن که باعث زخمی شدنم شدن و در حد یه قطره هم خون اومد، بعد اتمام معاینه نتیجه رو پرسیدم گفتن ممنوعه بگن ولی پزشک پرسید واسه طلاق رفتم و گفتم نه واسه اجازه ازدواج، سریع از طرز رفتارش پشیمون شد ولی بدترین خاطره عمرم شد چون حتی واسه طلاق هم کسی بره نباید همچین رفتاری بشه...

درکل من که از خودم مطمعن بودم فقط صرفا میخواستم هم مدرکی باشه برای آینده ( چون میخواستم با تجویز دادگاه عقد کنم) هم مشاوره پزشک متخصص رو داشته باشم و هیچ درخواستی از سمت همسرم نشده بود و حتی مخالف این کار بود

آخر سر هم نظر پزشکی قانونی رو در رای تجویز دیدم دقیقا همون نظر پزشک متخصص بود و صرفا برای اذیت و منصرف کردن از ازدواج با اجازه دادگاه این کار رو میکنن

به طور کامل این نوشتم که کسی نیاز داشت استفاده کنه

گل بگیرن اون پزشک قانونی رو بااین گواهی مسخره که فقط و فقط توهین ب دختره

هیچ توهینی هم نیست.مرد جماعت رو میشناسن که به خاطر دختر میگن این برگه رو داشته باش .که فردا روز مرتیکه نگه باکره نبوده منو فریب داده و بدون مهریه طلاق بده و بعدم دختر باکره راحت میتونه طلاق بگیره

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

من قبلش چون میدونستم دادگاه گواهی میخواد به پزشک معتمد رفتم البته به همراه همسرم و مادرامون و به خوا ...

خودت دلت میخواسته خودتو تحقیر کنی؟

بابا عجب!!!!

شمایید که با این کار و تفکر های مسخرتون هنوز که هنوزه آنقدر ارزش زن توی جامعه اومده پایین

وقتی همسرت هم مخالف بوده گواهی رو میخوای برای چیت دختر

هر چه ویران شدنی بود به ویرانه کشید. آن چه ویرانه نمیگشت به بیگانه فروخت. ای جماعت از چه مینالید؟ ایراد از شماست. ما به دزدان خانه دادیم و همین ها حق ماست. مرگ بر آم دور ها گفتیم ؛ دزد در خانه بود. آخر آن خانه زیبا همین ویرانه بود . تنگه قاسمی . جنگل های هیرکانی . دریاچه ارومیه . زاینده رود . سد کرج . ۷۲ تن . عقب نشینی دریای خزر . تهران آلوده ترین شهر جهان . چیزی نشده جنگل های هیرکانی چیزی نبود کلا از جنگل های آمازون بیشتر قدمت داشت و عصر یخندان رو دیده بود . دریاچه ارومیه هم دوران ساسانیان و هخامنشیان رو . هیچ اشکالی نداره بجاش امنیت داریم . نشسته ایم و تماشا میکنیم . می ترسم آخر کار ایران فقط در تاریخ بماند نه روی نقشه. همه چیز مصرف میشود و بعد دور انداخته میشود . بیشتر از همه، انسان. عرب ها تاکنون چیزی تولید نکرده اند و دانشمند بزرگی هم نداشته اند اما زندگی مرفهی داشته و دارند. می دانید چرا؟ چون نفت شان را به ثروتمندان و دین شان را به احمق ها میفروشند . گفتند حجاب از زنان محافظت میکند . گفتم دیوار هم از زندانی محافظت میکند. اما آیا این یعنی او آزاد است؟ جنگل از کف پا تا به کمر سوخت ولی دل ضحاک بر این جنگل بیچاره نسوخت