من قبلش چون میدونستم دادگاه گواهی میخواد به پزشک معتمد رفتم البته به همراه همسرم و مادرامون و به خواست شخصی خودم که بعدا حرف و حدیثی پیش نیاد، ولی دادگاه گواهی پزشک متخصص رو نپذیرفت و ارجاع داد به پزشکی قانونی... اونجا پزشکان رفتاری با آدم دارن که خدا سر دشمن آدمم نیاره چون بعدش کلی گریه کردم به خاطر این موضوع، پزشک قانونی به همراه دانشجوها میان بالا سر آدم انگار موش آزمایشگاهی گیر آوردن و وقتی اعتراض کردم که نمیتونن به حریم خصوصی و محرمانه من و پزشک وارد شن به طرز فجیعی برخورد بدی داشتن و موقع معاینه هم طوری با خشونت رفتار کردن که باعث زخمی شدنم شدن و در حد یه قطره هم خون اومد، بعد اتمام معاینه نتیجه رو پرسیدم گفتن ممنوعه بگن ولی پزشک پرسید واسه طلاق رفتم و گفتم نه واسه اجازه ازدواج، سریع از طرز رفتارش پشیمون شد ولی بدترین خاطره عمرم شد چون حتی واسه طلاق هم کسی بره نباید همچین رفتاری بشه...
درکل من که از خودم مطمعن بودم فقط صرفا میخواستم هم مدرکی باشه برای آینده ( چون میخواستم با تجویز دادگاه عقد کنم) هم مشاوره پزشک متخصص رو داشته باشم و هیچ درخواستی از سمت همسرم نشده بود و حتی مخالف این کار بود
آخر سر هم نظر پزشکی قانونی رو در رای تجویز دیدم دقیقا همون نظر پزشک متخصص بود و صرفا برای اذیت و منصرف کردن از ازدواج با اجازه دادگاه این کار رو میکنن
به طور کامل این نوشتم که کسی نیاز داشت استفاده کنه