2777
2789
عنوان

رمان خونا بیان

592 بازدید | 26 پست

کسی رمان دختر مهتاب خونده ؟

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

رمان دختری که ماه را نوشید چی .؟

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم این وحشی همون رمانی خارجی که دختره تو جنگل بزرگ میشه بعدش یه لرد مجبورش میکنه حامله شه؟؟

اره، اون جلد یکه، امپراطوری گرک ها

ولی ت ندیدی،  اگ واسه همه بد بودم... سعی کردم برا ت خوب باشم:) 
قشنهگه.  من چند وقته رمان خوب نخوندم

میشه بگی چطوریه مثلا اسپویلش کنی

واقعا کسی دختر مهتاب نخونده ؟

میگم این وحشی همون رمانی خارجی که دختره تو جنگل بزرگ میشه بعدش یه لرد مجبورش میکنه حامله شه؟؟

اره

هشت جلده

و کاشف به عمل اومده که نویسنده ایرانی هست نه خارجی 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

اره هشت جلده و کاشف به عمل اومده که نویسنده ایرانی هست نه خارجی 

اوووو هشت جلد من جلد اولو خوندم دومش نصفه ول کردم که پسرشون بود.  و نمیدونستم ایرانی نوشته دمش گرم خوب درش اورده 

چیپس چسب چسس
اوووو هشت جلد من جلد اولو خوندم دومش نصفه ول کردم که پسرشون بود.  و نمیدونستم ایرانی نوشته دمش ...

من تا آخر خوندم😁

مجموعه ی شمشیر حقیقت هم بخون عالیه

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

تازگیا رمان خوب نخوندم من پیشتر ژانر عاشقانه مافیای اگه شخصیت پسرم لات باشه🤣🤣

شت

پس بزار یکی دیگه هم معرفی کنم قشنگ تا یه ماه تکمیلی

مجموعه ی دختر آلفا

رمان های لیانا دیاکو هم بخون قشنگ مینویسه