2777
2789
عنوان

رمان خونا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 26 پست
 هوم از کجا دان کنم کانال تلگرام دارع

اولی رو سرچ کن تو نت مثلا جفتش بزن جلد یک و...

اسم لیانا رو تو تل سرچ کنی لینک کانالش رو میاره

اول کانال همه ی رماناش هست

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کنم تو رمانای خیل طولانی میخونیا حوصلت سر نمیره. چند سالته

نوزده

هرچی ارزش خواندن داره معمولا حجمش زیاده

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

فک کنم تو رمانای خیل طولانی میخونیا حوصلت سر نمیره. چند سالته

فقط لیانا اروتیک می‌نویسه

ولی دوتا مجموعه ی قبلی کامل بی صحنه هستن

میگم رمان هیز مای سان یا همون این پسر منه رو خوندی؟

خوشم نیومد ازش

اولاش ولش کردم مزخرف بود

خوشم نیومد ازش اولاش ولش کردم مزخرف بود

من تینو چند سال پیش خوندم الان میگردم پیداش نمیکنم ولی این دختر الفا رو میرم دان میکنم دلم برای یه رمان خوب تنگ شده الان تو کانال رمانی که دارم پیشتر اجتماعیع

چیپس چسب چسس
من تا آخر خوندم😁مجموعه ی شمشیر حقیقت هم بخون عالیه

شمشیر حقیقت هم مثل وحشی جذاب هست؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

شمشیر حقیقت هم مثل وحشی جذاب هست؟

بستگی داره چه سبکی دوست داری، لحن ترجمه ادبی هستش ولی من عاشق این مجموعم، چون اولین باری که یه نویسنده تونست سوپرایزم کنه توی این داستان بود، ولی خب بدیش این هست که دوازده جلده و فقط چهارتاش ترجمه شده، فایل های انگلیسیش هست البته، دارک رومنس دوست داری؟

بستگی داره چه سبکی دوست داری، لحن ترجمه ادبی هستش ولی من عاشق این مجموعم، چون اولین باری که یه نویسن ...

عزیزم من همین سبک وحشی خیلی دوست دارم جلد سومشم دیدی که خیلی شوکه کننده بود 

ولی زبان اصلی نمیتونم بخونم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

عزیزم من همین سبک وحشی خیلی دوست دارم جلد سومشم دیدی که خیلی شوکه کننده بود ولی زبان اصلی نمیتونم بخ ...

تا جلد هشت خوندی؟ من فقط جلد هشتمی رو تا نصفه خوندم ول کردم یکم حوصلم سر رفت سرش، بقیش خوب بودن ولی فقط میلم کشید جلد یک رو دوبار بخونم بقیش رو نه

یه مجموعه ی دیگه هست، مجموعه ی بندیکت ها اینم هم تخیلیه هم عاشقانه، مجموعه ی دختر آلفا هم همینطور، مجموعه ی سنگ های جادویی من هر سه تا مجموعه رو خیلی دوست دارم، اولی هفت جلده اگر درست یادم باشه جلد اولش هم میشه به دنبال اسکای، تو چیزی نداری توی همین سبک بهم معرفی کنی؟

تا جلد هشت خوندی؟ من فقط جلد هشتمی رو تا نصفه خوندم ول کردم یکم حوصلم سر رفت سرش، بقیش خوب بودن ولی ...

مرسی عزیزم من نه بابا دارم با وحشی زندگی می کنم رمان دیگه ای به چشمم نمیاد