2777
2789
عنوان

زندگی با مادرشوهر توی یک ساختمان

1493 بازدید | 88 پست

حیاطمون با هم مشترکه. قبلا خییییلی باهم مشکل داشتیم ،روزی دو الی سه بار میادش، وقتی مهمون دارم اونم میادش، صبحای زود میاد، شبا تا وقت خواب خونمونه .

دخالتاش، زخم زبون زدناش البته الان یه مدته خیلی بهتر شده منم سعی خودمو کردم که روش حساس نشم بخاطر تنهاس. اما خیلی محترمانه ازش خواستم که صبحای زود نیادش بزاره قبل از ظهر بیاد گفت باشه اما فقط چند روز رعایت کرد، منم بازم محترمانه بهش گفتم قرارشد قبل از ظهر بیاین گفت باشه اما باااازم داره صبح زود میاد حتی چند روز پیش منو شوهرم زیرپتو خوابیده بودیم (دخترم زودتر از ما بیدارشده بود) دخترم رفته بود قفل رو باز کرده بود مادرشوهرمم اومد بالاسرمون که بلندشید ظهرشده غذا هیچی درست نکردی.خلاصه هرچی بهش میگم صبحا نیاد اما بازم میادش. بنظرتون من با این زن چکار کنم؟

درم که قفل میکنم انقد در میزنه که دخترم میره باز میکنه ۴سالشه هر چی هم بهش میگم نرو در باز کن باز میکنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش تنها باشه قابل تحمله ولی اگه دختراش پر رفت و آمدن و دخالت گر سخت میشه 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خدا صبر بده

چاره فقط اینه که خونتون رو جدا کنید

کسی که دیگران را مقصر می‌داند تازه اول راه است، کسی که خود را مقصر می‌داند نیمه راه است و کسی که هیچکس را مقصر نمی‌داند تمام مسیر را رفته است🌹🌹🌹❤️ به خاطر بچه هات برای خودت زندگی کن❤️

یاد ساختمان پزشکان افتادم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا