2777
2789

رلم کارش املاکه چن وقتیه بازار خرابه دستورالعمل خالیه اعصابم خیلی خرده چن روزی بود زیاد محبت نمیکرد بهم منم درکش کردم ولی خب از یکطرف مامانم رو مخمه رلم گفته برج ۱۱سال دیگ میاد خواستگاری تا خودشو جموجور کنه الان خواستگار اومده برام مامانم بهم فشار میاره میگ از کجا معلوم این بیاد خواستگاریت شاید داره سر میدوئونتت از این حرفا باباش چرا کمکش نمیکنه بیاد جلو (بابای رلم وضعش خوبه ولی ب این اصن کمک نمیکنه🤦‍) پریشب بیرون بودیم سر این خواستگار اینا بحثمون شد منم همینجوری بدون منظور تو حرفام یهو گفتم آره مامانم داش با زنداییم حرف می‌زد میگف اره مهدی(رل قبلیم ک اومده بود خواستگاریم)پسر بدی نبود داداشای فاطمه سنگ انداختن یجورایی سخت گیری کردن پشیمون شد رفت آقا من اینو گفتم این کلا دیگ قیافه گرف عصبی شد گف ب مامانت بگو ب مهدی زنگ بزنه بگه بیاد خواستگاریت اگ انقد ناراحته😑😑منم گفتم بابا چی میگی خلاصه من گفتم اون گف بحثمون بالا گرفت آخر گف کی میری خونه گفتم خودم میرم خیلی ناراحتی گف ن فک کنم تو ناراحتی منم عصبی شدم گفتم ده روزه اخلاقت گه شده ن قربون صدقه میری ن هیچ گهی میخوری🤦‍♀️🤦‍♀️درو کوبیدم محکم خودم اومدم خونه دیگ دنبالم نیومد ن زنگ زد ن پیام داد تا الان 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از نظر من مرد هر چقدر تحت فشار باشه باید با زنش خوب باشه  هر چیزی شده سرکارش چه ربطی به تو داره ...

نمیشه عزیزم رابطه بالا پایین زیاد داره شاید یوقتا منم بدخلقی کنم باهاش اما نمیدونم چرا پیام نداد دیگ همیشه خیلی قهرمان طول می‌کشید یه روز بود 🤦‍♀️🥲

خوش بحالت واقعا تاپیک بعدیتو خوندم واقعا هر دو خانواده مطلع هستن؟

اره عزیزم مامانم میدونه با مامانم چن بار بیرون رفتیم سه تایی پدرشم کامل در جریانه مادرش چادریه زیاد با مادرش رابطش خوب نیس صمیمی نیستن ولی اونم میدونه بروی خودش نمیاره