2777
2789
خب باید بعدش میگفتی ک تو اون رل قبلیتو دوست نداشتی مامانت شون داشتن حرف میزدن

اره عصبی بودم هی چن بار تکرار کرد گف بگو ب مامانت تا رفتی خونه بگو ب مامانت بزنگه ب مهدی بیاد خواستگاریت🤣🤦‍♀️منم خندم گرفته بود جدی نمیگرفتم هی میگفتم باشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره عزیزم مامانم میدونه با مامانم چن بار بیرون رفتیم سه تایی پدرشم کامل در جریانه مادرش چادریه زیاد ...

امیدوارم مادرش دخالتی نکنه و طرز فکرش مثل مادرشوهر من نباشه 

میدونی ک میتونه با این مدل رابطه و آشنایی تون کنار بیاد؟

امیدوارم مادرش دخالتی نکنه و طرز فکرش مثل مادرشوهر من نباشه  میدونی ک میتونه با این مدل رابطه ...

تو خونه اینا همه کاره پدرشه بنظرم همه چیز بستگی ب خود پسر داره گف مادرم نمیتونه تو انتخاب من دخالت کنه تو خونشون یجورایی حساب میبرن ازش اونجوری مامانی نیس مستقله

تاپیکمو نخوندی؟ نمیدونی تو چه مخمسه ای هستم امیدوارم هیچوقت دچارش نشی

چرا خوندم امیدوارم حل بشه واقعا مشکلت یذره عاقل باشی تصمیم درستو میگیری احساسی تصمیم نگیر طلاقت بگیر برو درستو ادامه بده یا یه حرفه یاد بگیر مستقل شو سنی نداری ک بخوای خودتو پاسوز یه آدم بی‌شعور کنی

نه باباش وضعش خوبه دوتا زن داره🤦‍♀️🤣یدونه خواهر تنی داره متاهله یدونه خواهر کوچیکتر ناتنی  از ...

یاخدا😂😂😂😂😂😂 میخوای چیکارکنی حالا با دوتا مادرشوهرررر ما با همین یکیشم نمیتونیم کنار بیایم

یاخدا😂😂😂😂😂😂 میخوای چیکارکنی حالا با دوتا مادرشوهرررر ما با همین یکیشم نمیتونیم کنار بیایم

🤣🤣🤣🤣ن زن باباش خونش جداس اصلا با اینا کاری نداره یه روز در میون کرده یه روز خونه این زنه یه روز خونه اون🤣🤣🤣