2777
2789
عنوان

کسی میگرن داره 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ استرسی داری من دیوونه شدم دیگه 

کلا آدم مضطربی ام🤕

الان تحت نظر روانشناس و روانپزشک دارو مصرف میکنم خیلی بهترم 

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

اتاق تاریک ، آرامش و خواب و غذای خوب ،  هی نباید مطالعه کرد و استرس داشت تا خوب بشه ولی خیلی بد ...

منم میگرن دارم اتاق تاریک واقعا حالم خوب میکنه 

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

خوب میشه

خیلی دردش بده من خودمم وقتی درد میگیره شدید خیلی مظلوم میشم😐🤣خیلی لوس میشم حتی گریه میکنم

ولی خوب میشه بنظرم بزار بخوابه گوشی اذیتش میکنه خیلی

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

سلام عزیزم من تقریبا میگرنم روکنترول کردم بااین چن تاروش گشنه نمونه بی خوابی نکشه آفتاب ظهربیرون نباشه سردی نخوره گرمی بهترینه خرما خوبه صبحانه ارده شیره  ناراحت نباشه بیرون ظهرا حتماعینک آفتابی داشته باشه آب ۱۰ لیوان بخوره سروصدا نباشه بوی سیروعطرتندنباشه جای تاریک واستراحت وآب وغذای کافی وپیاده روی وخوش گذرونی میگرن ودورمیکنه

بوتاکس رو خیلی پیشنهاد میدن 

درموردش تحقیق کنید 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

من همش فکر میکنم میمیرم پدرمو در اورده از بس فکر میکنم. 

حتما برو پیش تراپیست

من دیگه اواخر افکار خودکشی داشتم مث افسرده ها شده بودم

ضربان قلبم انقدر بالا بود ک خودمم حسش میکردم

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

سلام عزیزم من تقریبا میگرنم روکنترول کردم بااین چن تاروش گشنه نمونه بی خوابی نکشه آفتاب ظهربیرون نبا ...

این آب خوردن رو من ازش نتیجه گرفتم

یه جا خوندم اب زیاد خوردن واسه درد میگرن خوبه 

حدودبیست روزه آب فراوون میخورم و شکر خدا اصلا سردرد نشدم