2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب من براهمین گفتم مذهبیا جواب بدن💚

مذهبیم

ولی اعتقادات من با طلبه ها در یه حد نیست!

توی ازدواج تناسب داشتن میزان مذهبی بودنم مهمه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
با طلبه ازدواج کردم... فکرمون باهم متناسب بود فارغ از طلبه بودن همسرم نگاه کردم ببینم از نظر اخلاقی ...

درسته

چالش هایی که پیش رو داشتین چقدر بود!؟

منظورم نگاه جامعه به روحانی هاست

الان هر مشکلی پیش میاد گردن اون بندگان خدا میندازن

مذهبیم ولی اعتقادات من با طلبه ها در یه حد نیست!توی ازدواج تناسب داشتن میزان مذهبی بودنم مهمه

من خودم همیشه دوست داشتم شریک زندگیم از نظر اعتقادی یک پله ازم جلوتر باشه ورشد دهنده باشه برام اما ازدواج با طلبه برای خودم سخت میدونم وچندین مورد برای ازدواج داشتم که طلبه بودن وهستن

درستهچالش هایی که پیش رو داشتین چقدر بود!؟ منظورم نگاه جامعه به روحانی هاستالان هر مشکلی پیش میاد گر ...

ما قم زندگی می کنیم اینجا زندگی روحانیت عادیه و برا همه تقریبا جا افتاده و خیلی برای روحانی ها احترام قائلن ولی شهر های دیگه خب چالش ممکنه بوجود بیاد... فامیلامون که شهرستانن تا حالا چالش خاصی باهاشون نداشتیم یا اهمیت ندادیم اگر تیکه ای چیزی انداختن.. همسرم اینطور نیست که بخواد حاشیه ایجاد کنه با فامیل

اللهم عجل لولیک الفرج 💙

من خودم همیشه دوست داشتم شریک زندگیم از نظر اعتقادی یک پله ازم جلوتر باشه ورشد دهنده باشه برام اما ا ...

نه واقعا سخته زندگی با طلبه ها

من یکی از دوستام پدرش و برادرش هر دو طلبه هستن و خیلی محدودیت دارن

به خاطر دائم الباس بودن هر جایی نمیتونن معاشرت کنن

دوستم کارای ساده ای مثل زدن عینک آفتابی، رانندگی و ... رو اجازه نداره

بیشتر فکر کن به نظرم

ما قم زندگی می کنیم اینجا زندگی روحانیت عادیه و برا همه تقریبا جا افتاده و خیلی برای روحانی ها احترا ...

حالا شما قم هستی ممکنه مشکلاتی که شهر ماداره رو در بر نگیره

والبته بنظرم روحانیت فقط یک شغل نیست یه نوع سبک زندگیه لباسش، جایگاهش، قضاوتهایی که مردم میکنن حتی توقعاتی که دارن! و بنظرم آدم داره بایه«سبک زندگی» ازدواج میکنه، نه فقط با یک آدم

ودائما زیر ذره بین مردمه

نه واقعا سخته زندگی با طلبه ها من یکی از دوستام پدرش و برادرش هر دو طلبه هستن و خیلی محدودیت دارن به ...

درسته جامعه روحانیت دائما زیر ذره بین هستن

اما طلبه داریم که همسرش استاد دانشگاهه، رانندگی میکنه فعالیت اجتماعی داره، عینک آفتابی هم میزنه وطلبه هم داریم که نگاهش سنتی تره و انتظار چارچوب های مشخصتری داره! مهندس هم میتونه محدود کننده باشه، بازاری هم می تونه

من مشکلم سنه خودمه که داره بالامیره وهنوز مورد خوبی پیشنهاد نشده ودائما طلبه بهم معرفی میشه 🥲

درسته جامعه روحانیت دائما زیر ذره بین هستناما طلبه داریم که همسرش استاد دانشگاهه، رانندگی میکنه فعال ...

به کسایی که طلبه معرفی میکنن مادرتون یا خودتون بگین من انتخابم پسرای مومن با مشاغل دیگست