2777
2789
عنوان

کسی میگرن داره 🥺

858 بازدید | 52 پست

وقتی میگرنش میگیره یا مریض میشه خیلی مظلوم‌میشه ، قلبم‌میخواد در بیاد 🥺

کاش میشد بجاش من میگرن بگیرم 

کسی راهی بلده واسه مقابله با میگرن؟ یه راهی یه چاره ای ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتاق تاریک ، آرامش و خواب و غذای خوب ،  هی نباید مطالعه کرد و استرس داشت تا خوب بشه ولی خیلی بد ...

اینم همینطوره 🥺 ولی بای  خیلی مطالعه کنه ، کارش یه جوریه همیشه باید مطالعه کنه و محاسبه 

عزیزم ی چیزی میگم دعام کن فقط خدا بهم دختر سالم  بده 

دو قاشق چایی خشک بزار ماهی تابع تفت بده بوش بلند بشه بعد دو لیوان آب جوشیده سرد شده بهش اضافه کن بزار بجوشه از صافی رد کن بخور  سرتو محکم با دستمال ببین. برو ی اتاق تاریک ساکت تا نیم ساعت معجزه زززززززمعججججججججزه میشه 

من یه مدت بوتاکس درمانیکرده بودم خیلی خوب بود

البته الان هم برای استرس و اضطرابم تحت درمانم سردرد هام خیلی کم شده

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

اینم همینطوره 🥺 ولی بای  خیلی مطالعه کنه ، کارش یه جوریه همیشه باید مطالعه کنه و محاسبه

حمام هم نره اگه سردردش شرو شده و اینکه هوای سرد به سرش نخوره ، خب همون مطالعه اینا خیلی بیشتر میکنه سر دردو